in

Incident macabru la Londra. Cadavrul unui bărbat a căzut dintr-un avion chiar lângă un londonez care se bronza în spatele casei


Cadavrul unui pasager clandestin a căzut din compartimentul trenului de aterizare al unui avion al companiei Kenya Airways, chiar lângă un bărbat care se bronza în curtea casei sale, informează Politia Metropolitană.

Politia încearcă să identifice cadavrul, despre care se crede că ar fi al unui bărbat, după ce a fost descoperit duminică după-amiaza la o adresă din zona Clapham, în sudul capitalei.

Cadavrul ar fi căzut din avion cu 10 minute înainte ca acesta să aterizeze, scrie The Sun.  Cel mai probabil, omul a murit din cauza lipsei de oxigen și a frigului.

„În acest stadiu, politia crede că bărbatul era un pasager clandestin care a căzut de pe trenul de aterizare al unei curse Kenya Airways care zbura spre aeroportul Heathrow”, a comunicat poliția din Londra.„Un rucsac, apă și ceva mâncare au fost descoperite în compartimentul trenului de aterizare, imediat după ce avionul a aterizat pe aeroport”, a mai menționat un purtător de cuvânt al instituției.

Un vecin a povestit cum corpul „a aterizat la un metru distanta” de un bărbat care stătea la soare în curtea din spate.

„Am auzit un ”poc”, am urcat la etaj să mă uit pe fereastră”, a povestit vecinul. „(Cadavrul) era complet îmbrăcat. M-am uitat mai bine și am văzut sânge peste tot, pe gardul grădinii”, a continuat el.

„Capul arăta foarte rău. Mi-am dat seama imediat că a căzut”, a mai spus vecinul, potrivit căruia o persoană care urmărea avionul a văzut căderea.

Conform poliției, decesul nu este considerat unul suspect, o anchetă urmând să stabilească ‘toate circumstanțele’ în care s-a produs incidentul.

În 2015, un cadavru a fost găsit pe acoperișul unei clădiri de birouri din sud-vestul Londrei. Se crede că trupul era al unui pasager clandestin căzut dintr-un avion al British Airways ce sosea din Africa de Sud.
Cheile Bicazului, mutate din Neamţ în Harghita. Politicienii maghiari: „Am câştigat!”

Mesaj pentru românii de pe un șantier din Londra: «Cine va fi prins lingând degetul, va fi dat afară»