in

Incredibil! A retezat cu dinții degetul unui om și i l-a scuipat în față

Florin Mihai-Badea, de 29 de ani, a fost condamnat la închisoare, după ce i-a retezat cu dinții degetul unui gardian dintr-un spital londonez.Românul se afla în Spitalul St. Thomas, din sudul Londrei, pe 19 aprilie. El își pusese la încărcat telefonul mobil, când unul dintre gardieni l-a întrebat dacă este pacient sau vizitează pe cineva.

Badea a spus că nu, doar își încarcă telefonul. Atunci, gardianul i-a spus că trebuie să părăsească instituția.

Potrivit Poliției Metropolitane, românul a început atunci să țipe și să îl scuipe pe gardian, adresându-i și unele remarci rasiste.

Ca să îl împiedice să mai scuipe, gardianul i-a pus mâna la gură. În acel moment, Badea l-a muscat de un deget până i l-a secționat. Apoi a mestecat degetul gardianului, după care i l-a scuipat în față. Omul a rămas mutilat pe viață, medicii nemaiputând să îi atașeze membrul retezat.

Românul a fost arestat pe 20 aprilie și condamnat luni, 5 octombrie, la 7 ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă și atac rasist. După ispășirea pedepsei, urmează să fie deportat în România.


A violat o fată de 12 ani chiar de ziua ei. Pedofilul Moisică a fost condamnat

Judecător englez către un infractor din România: „Ai planificat furturile. Recomand să fii deportat”

Omorât la un JOC DE ȘAH. Închisoare pe viață pentru criminalAți auzi de CORDELIA? Nevasta fostului pedelist Stănișoară informează Diaspora de la Turnu Severin

Marko Bela strigă: DISCRIMINARE! “UDMR nu susţine votul prin corespondenţă.”