in

Incredibil ce se întâmplă la școlile din Anglia! Un băiat de 5 ani a amenințat că înjunghie o fetiță de 6 ani


O mamă a renunțat să își mai trimită fetița de cinci ani la școală, după ce un băiat din clasa ei, în vârstă de șase ani, i-a spus: „O să aduc un cuțit și o să te înjunghii cu el”.

Potrivit Metro, Nicole Hudlin, din Birmingham, susține că școala, Academia Primară Caldmore, nu a luat în serios amenințarea împotriva fiicei sale, Iniyah, și că nu se mai simte în siguranță atunci când o trimite acolo.

Ea a spus că o profesoară i-a spus după două zile de la incident că Iniyah și un băiat de 5 ani s-au certat, ceea ce a dus la o amenințare violentă împotriva fetei sale.

Nicole a spus: „Am fost șocată când profesorul mi-a spus și mai ales după ce au trecut două zile de când s-a întâmplat incidentul. Ar fi trebuit să mă informeze imediat. I-am întrebat ce măsuri au pus în aplicare și au spus pur și simplu că au vorbit cu părinții elevului în cauză.”

Week-end violent la Londra. Împușcături și înjunghieri în mai multe zone. Un mort și mai mulți răniți

Profesoara i-a spus lui Nicole că băiatul a spus: „O să aduc un cuțit la școală și o să te înjunghii cu el”.

Tânăra mamă susține că a fost acuzată că „a reacționat excesiv” atunci când a cerut ca fata să fie scoasă din clasă. Iniyah este acasă de două săptămâni, în timp ce mama ei caută o nouă școală la care să o trimită.

Nicole a spus: „Le-am spus că fie elevul este scos din clasă, fie o voi scoate pe fiica mea de la școală. Mi s-a spus că am reacționat excesiv, dar nu sunt mulțumită de răspunsul de la școală, așa că am plecat de la școală din 31 ianuarie

Școala și-a apărat punctul de vedere, spunând că poliția a fost chemată ca răspuns la incident.

Un purtător de cuvânt al Academiei Primare Caldmore a spus: „Din cauza vârstei elevilor implicați, nu putem intra în niciun detaliu, dar putem oferi orice asigurare că am luat această problemă extrem de în serios, inclusiv aranjarea unei vizite a poliției pentru a vorbi cu elevii.”
Primarul Londrei, mesaj pentru români de Ziua Îndrăgostiților: „Londra vă iubește!”

Partizanii Brexit se plâng că deja trebuie să aștepte la cozi pe aeroporturile UE: „NU asta am votat”