in

Înființaseră mai multe bordeluri unde exploatau tinere din România. Proxeneți români condamnați în Anglia

Doi bărbați și două femei, toți cetățeni români, au fost condamnați pentru implicarea lor într-o rețea de prostituție care acționa în Anglia.

Marin Grigore, 29 de ani, a traficat o femeie din străinătate și, împreună cu soția și cumnatul său, a aranjat ca femeile să vândă servicii sexuale din casele închiriate de ei din Easton, Bristol, precum și din alte locații din sud-vestul Angliei.

Operațiunea a fost descoperită după ce Grigore și cumnatul său, Alexandru Diță, au fost opriți de poliția rutieră în Bristol, pe 28 iulie a anului trecut, pentru un control cu privire la asigurarea mașinii.

Pe bancheta din spate a mașinii era o tânără de 19 ani îmbrăcată în haine de noapte, așezată lângă o valiză, ceea ce a ridicat suspiciuni, potrivit poliției.

Verificările au arătat că Diță mai fusese condamnat anterior pentru infracțiuni de trafic de persoane, iar ambii bărbați au fost arestați.

Ulterior, femeia a declarat că Grigore aranjase să călătorească din Germania, pentru a lucra ca lucrătoare sexuală.


La domiciliul acestuia au fost găsită soția sa, Mirela Mincu, sora lui, Adriana Diță și trei femei care le-au spus ofițerilor că sunt lucrătoare sexuale.

Dovezile găsite au sugerat că proprietatea era folosit ca bordel, iar anchetatorii au găsit reclame online care ofereau servicii sexuale pentru fiecare dintre celelalte trei femei.

Anunțurile fuseseră create cu ajutorul adresei de e-mail a lui Mincu, în timp ce alte anunțuri publicate pe pagini românești au fost găsite aveau, de asemenea, numărul de telefon mobil al Mincu.

Breaking News. Șase români arestați în Harrow în această dimineață. Sclavie, trafic de persoane, controlul prostituției și spălare de bani

La o altă adresă, care fusese închiriată de Grigore, se aflau alte două prostituate ceea ce a dus la concluzia că proprietatea era folosită ca bordel.

S-a dovedit apoi că peste o sută de mii de lire sterline trecuseră prin conturile bancare ale lui Mincu și Alexandru Diță, în ultimele 12 luni, în timp ce sume importante au fost depuse și în conturile lui Grigore și Adriana Diță, în aceeași perioadă.

Toți cei patru au fost găsiți vinovați la Bristol Crown Court la începutul acestui an și au fost condamnați la aceeași instanță.

Marin Grigore a fost închis pentru 21 de luni, pentru controlul prostituției în scopul câștigului, aranjarea sau facilitarea călătoriei unei persoane în vederea exploatării și dobândirea, utilizarea și / sau posesia de bunuri infracționale.

Alexandru Diță, în vârstă de 30 de ani, a fost închis pentru doi ani pentru controlul prostituției în scopul câștigului și folosirea și / sau deținerea de bunuri infracționale.

Mirela Mincu, în vârstă de 32 de ani, a fost închisă pentru 23 de luni, pedeapsă suspendată timp de doi ani, pentru controlul prostituției pentru câștig și folosirea și / sau deținerea de bunuri infracționale. Ea va trebui să efectueze 100 de ore de muncă neremunerată.

Adriana Diță, în vârstă de 26 de ani, a primit un ordin comunitar de 12 luni prin care îi cerea să facă 50 de ore de muncă neremunerată pentru utilizarea și / sau deținerea de bunuri infracționale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Românii care intră în Marea Britanie fără vize de muncă sau statut de ședere, reținuți în centre de detenție

Londra: Un bucătar celebru pregătește friptură acoperită cu aur. Cât costă un asemenea preparat