in

Infractor român, considerat extrem de periculos, din nou în libertate



Un român, aflat pe lista celor mai periculoși infractori din Marea Britanie, a dispărut fără urmă după ce a fost eliberat pe cauțiune.

Românul Adrian Vasilescu, este căutat din nou, de mai bine de o lună, de poliția britanică, după ce un judecător a aprobat eliberarea sa pe cauțiune, considerând că nu e nevoie ca acesta să rămână după gratii pentru a fi extrădat.

Surse din poliția britanică au declarat pentru The Sun că “eliberarea lui Vasilescu a fost un lucru ridicol”, în condițiile în care acesta a fost caracterizat drept o persoană foarte periculoasă. După eliberare românul a dispărut și le-a dat magistraților o adresă falsă.

În 2007, Vasilescu (31 de ani) a tăiat gâtul unei persoane, în România, cu ajutorul unei sticle, şi a comis şi o spargere în Marea Britanie. El a fost dat în urmărire internaţională şi a reuşit să se ascundă de poliţişti pentru mult timp. Pus pe lista celor mai periculoşi 14 infractori străini din Marea Britanie, Vasilescu s-a predat în noiembrie polițiștilor din Westminster. Acum este de negăsit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Exodul europenilor

William Brînză: “În diaspora este nevoie de 30 de parlamentari”