in

Infractorii români se refugiază la Londra. Arestat după o spargere de 200.000 de euro dată în Italia


Un român care face parte dintr-o bandă de spărgători din Italia a fost arestat la Londra. Marius Dan Rus, de 31 de ani, a participat la o spargere, în noiembrie anul trecut, dată la un magazin de articole sportive. Paguba, 200.000 de euro, scrie gazetaromaneasca.com.Potrivit La Stampa, la 24 ianuarie 2017 fusese eliberat un ordin de arestare pe numele acestuia, de către un judecător din Aosta. Alți doi suspecți au fost arestați în martie, în Italia. De asemenea, mai există încă doi fugari.

În noaptea dintre 6 și 7 noiembrie 2016, din magazinul din Aosta au fost furate echipamente sportive în valoare de 200.000 de euro. Frații Adrian Răzvan Tinca și Valeriu Tinca, de 25 și respectiv 23 de ani, au fost arestați de carabinierii din Ivrea pe 13 martie.

Hoții au forțat poarta și ușa magazinului neutralizând sistemele de alarmă și apoi au îngrămădit într-o furgonetă echipamente sportive în valoare de 200.000 de euro.

Analizând imaginile camerelor de supraveghere, agenții de la chestura din Aosta s-au pus pe urmele potențialilor răufăcători. Urme care au dus la o casă rurală din Borgomasino, în apropiere de Ivrea.

Pe 13 martie, Adrian Răzvan Tinca a fost arestat de carabinierii din Moncalieri pentru jaf: un fapt care a determinat forțele de poliție să descindă în casa din Borgomasino pentru a executa mandatul de arestare a celorlalți patru componenți ai bandei.

În clădire a fost găsit numai Valeriu Tinca, fără antecedente penale, care a fost dus la închisoarea din Ivrea. În cele patru luni de anchetă, mare parte din pradă – cel puțin 90% – a fost vândută pe piața neagră.

Român implicat în furturi de bijuterii de 3 milioane de lire sterline

Cinci români au băgat în sperieți bijutierii din Londra. Îi amenințau cu satârul și cu arme cu electro-șocuri

Dădeau spargeri la magazine de bijuterii după ce incendiau mașini ca să păcălească poliția

Deghizate în femei musulmane, fură banii pentru caritate. Proprietarul: „Sunt românce!”
Deghizate în femei musulmane, fură banii pentru caritate. Proprietarul: „Sunt românce!”

Job Fair 2017 – despre participarea companiei Opal Transfer