in

Îngrijorați de numărul mare de prostituate din România

O organizaţie de caritate din Marea Britanie este îngrijorată de numărul în creştere al prostituatelor românce din Londra. Un studiu realizat de Eaves for Woman arată ca o parte semnificativă a femeilor care sunt plătite pentru sex din capitala Marii Britanii provin din ţări din Europa de Est.Potrivit studiului, multe dintre prostituate ar fi victime ale traficului de persoane şi ar fi exploatate de grupări infracţionale organizate, conform BBC. Raportul, care acoperă cele 33 de cartiere ale capitalei britanice, subliniază că piaţa prostituţiei din Londra este “înfloritoare”.

Românce arestate pentru proxenetism și extrădate în Suedia

Eaves for Woman mai susţine că prostituatele îşi “vânează” clienţii în apropierea hotelurilor din zonele des frecventate de turişti. În plus, operaţiunile poliţiei vizând cetăţeni români ce cerşesc în zona Marble Arch au identificat, de asemenea, o creştere a fenomenului de prostituţie în jurul arterei Park Lane.

Studiul a fost comandat de Biroul primarului Londrei pentru activitate poliţienească şi infracţiuni şi are la bază interviuri cu aproximativ 500 de persoane. În total, 2.077 de potenţiale victime ale traficului de persoane au fost identificate în 2011, se precizează în raport, femeile provenind din România, Slovacia, Nigeria, Polonia şi Cehia.

Daily Express: ”Londra se umple de cerșetori, hoți și prostitutate din România”

Eaves for Woman a îndemnat la efectuarea imediată a unor investigaţii pentru a se stabili dacă prostituatele românce sunt victime ale traficului de persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Daily Mail: românii trăiesc printre gunoaie

Previziuni: Unul din patru tineri români vrea să vină în UK