in

Elev de 15 ani înjunghiat mortal în fața unei școli din Huddersfield. ”Școala este complet devastată de eveniment”

Știri UK: Un adolescent de 16 ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă după ce un elev de 15 ani a fost înjunghiat mortal în fața unei școli din Huddersfield.

Băiatul a fost arestat la o adresă din oraș imediat după ora 5 dimineața, a declarat poliția din West Yorkshire. El rămâne în arest, în timp ce ancheta privind crima continuă.

Victima a murit la spital după ce a fost înjunghiată miercuri, la ora 14.45, în apropierea intrării în școala North Huddersfield Trust, scrie The Guardian.

Citiți și: Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Elev de 15 ani înjunghiat mortal în fața unei școli din Huddersfield

Școala a declarat că este “complet devastată” de incident. Directorul școlii, Andrew Fell, a declarat într-o declarație că școala a “pierdut un elev minunat din comunitatea noastră școlară”.

Băiatul a fost tratat la fața locului și dus la infirmeria generală din Leeds pentru o intervenție chirurgicală de urgență, a declarat poliția. El a fost declarat mort la scurt timp după aceea.

Fell a spus într-o declarație: “Este cu o tristețe enormă că trebuie să vă spun că, în urma unui incident petrecut ieri pe Woodhouse Hill Road, unul dintre elevii noștri și-a pierdut viața în mod tragic.Elevul a fost dus cu ambulanța la spital după incident, dar, în ciuda celor mai curajoase eforturi, personalul medical nu a putut să-i salveze viața.

“Aceasta este o veste cu adevărat șocantă pentru elevii noștri, pentru copiii dumneavoastră și pentru personalul nostru. Vom oferi sprijin specializat pentru toți cei din comunitatea noastră care consideră că ar putea beneficia de el.”

În declarație se precizează că școala nu se va deschide joi până la ora 10.30 și că acest lucru va fi doar pentru elevii care au nevoie de sprijin.

Ofițerul principal de investigație a declarat că poliția a identificat o serie de martori.

“Ancheta noastră este încă într-un stadiu foarte incipient și vom efectua investigații extinse pentru a stabili toate circumstanțele care au înconjurat acest incident care a dus la pierderea absolut fără sens a unei vieți tinere“, a spus el.

“Recunoaștem că un incident de această natură va provoca un șoc și o îngrijorare de înțeles în comunitate și lucrăm îndeaproape alături de colegii noștri din districtul Kirklees, care își sporesc prezența în zonă pentru a liniști oamenii și a-i ține la curent pe măsură ce ancheta noastră avansează.

“Am identificat deja o serie de martori ai incidentului în sine, dar am dori în continuare să auzim de la oricine are informații care ar putea ajuta ancheta.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

putin mobilizare

Britanicii au reacţionat la anunţul lui Putin: “Escaladare îngrijorătoare”

clinică dentară din România

Ce a pățit o femeie din Marea Britanie la o clinică dentară din România. Mărturia ei face furori pe internet