in

Interlopii români au speriat Anglia. Membru al clanului Cosmos, înjunghiat de Duduieni, lângă Londra

Un membru al clanului ieșean Cosmos a fost înjunghiat de un rival din clanul Duduianu, într-o răfuială care a avut loc undeva lângă Londra.

Potrivit unor surse, Anaser Duduianu (foto), membru al clanului Duduianu, ar fi cel care l-a atacat pe Adrian Hârjan, cel mai temut membrul al clanului Cosmos, din Iași.

La incident ar fi participat mai mulți interlopi, după ce o partidă ilegală de poker. Potrivit spynews.ro, atacatorii nu au vrut să-l ucidă, ci doar să-l sperie și să-i trimită un mesaj.

Rănile ieșeanului sunt superficiale și nu i-au pus viața în pericol. Cel care ar fi comandat atacul, Anaser Duduianu, este fugit din România după ce l-a jefuit și șantajat pe manelistul Florin Salam.

Interlopii români își fac de cap în Anglia. Clanurile Duduianu și Sărdaru, bătaie ca în filme în Birmingham

După ce a avut loc atacul din Londra, unul dintre liderii clanului Cosmos, din Iași, a transmis o replică clanului Duduienilor. Postarea a fost făcută pe pagina de Facebook, iar Adrian Hârjan a precizat faptul că nu a fost afectat în niciun fel de atac.


„Când am ajuns acolo, erau deja gărzi. Noi nu suntem prăduitori. Noi murim greu. Suntem samurai. Suntem născuți să ne luptăm… Este greșit ce ai făcut tu, Anaser!”, a scris acesta pe Facebook.

În Iași exista mai multe clanuri interlope, printre cele mai periculoase fiind clanul interlop Cosmos Tănase. Potrivit presei germane, membrii clanului se ocupa printre altele cu trimiterea copiilor la cerșit. Minorii sunt mutilați, astfel atrăgând milă și atenția trecătorilor.

Cosmos Tănase, liderul clanului, mai este cunoscut sub numele de Prințul Ţiganilor, scrie bzi.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Premierul Marii Britanii se vaccinează azi cu AstraZeneca. Franța reia vaccinările

Crimă în Walthamstow: Un student de 18 ani a murit înjunghiat. S-a stins în „brațele mamei sale”