in

Diferențe culturale. Un român a scos un pistol la niște musulmani în Cheltenham

Un tânăr român a scos un pistol cu gaz și i-a amenințat pe mai mulți musulmani în Cheltenham. Mihai Marinel Ursache, de 19 ani, lucra într-un restaurant indian din Bath Road, în Cheltenham.Potrivit Glouchestershire Live, românul terminase munca și se întâlnise cu niște prieteni, cu care a rămas să bea o bere și să fumeze o țigară.

O persoană dintr-un alt grup le-a atras atenția că se comportă zgomotos. Atunci, unul dintre amicii lui Ursache a scos o macetă, iar acesta un pistol cu gaz cu care i-a amenințat pe musulmani.


Polițiștii înarmați au sosit la fața locului. Potrivit procurorului, românul a fost cooperant și a predat imediat pistol ul. A fost percheziționat, iar asupra sa a fost găsită și o bară de metal argintie.

La interogatoriu, Ursache a spus că avea armele la el în cazul în care s-ar fi confruntat cu o situație violentă.

Apărătorul inculpatului a spus că totul s-a întâmplat din cauza diferențelor culturale: „Islamicii erau ofensați că bea și fuma, ceea ce a dus la o ceartă”. El a mai spus că pistolul nu era încărcat și că reacția lui Ursache a fost o decizie impulsivă.

Judecătorul i-a spus că este de neconceput să scoți o armă într-un loc public, însă a ținut cont că pistolul nu era încărcat și l-a condamnat la un an cu suspendare, 10 zile de reabilitare și 159 de ore în folosul comunității.

România, mereu surprinzătoare. Turme de oi pe autostradă, șoferi amenințați de ciobani și cruci de fier forjat în mijlocul drumului

Românce violate, amenințate și bătute. Li se promisese că vor lucra la un hotel

Doi români au amenințat că vor decapita militari britanici

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum se fac bani pe spatele românilor. Un milionar britanic a construit maghernițe ilegale pe care le închiriază muncitorilor în construcții. „Face bani din mizeria noastră”

Update: Am dat startul la înscrierile pentru Serbarea de Moș Crăciun. A cincea ediție organizată de Ziarul Românesc