in

Ipswich: Un român de 19 ani are zeci de amenzi de parcare cu toate că nu deține nici mașină și nici permis

Un student român din Ipswich, în vârstă de 19 ani, a primit peste 50 de amenzi pentru parcare ilegală – în ciuda faptului că nu a deținut niciodată un autoturism și nici nu are permis de conducere.

Daniel Popescu nu și-a luat niciodată permisul de conducere, așa că a fost șocat atunci când a găsit în cutia de scrisori peste 50 de amenzi pentru parcarea ilegală a unui Volkswagen Golf.

Adolescentul s-a mutat în Ipswich în urmă cu șase luni, pentru a studia la Universitatea din Suffolk și s-a stabilit în Marea Britanie fără sprijinul familiei.

 „Cutia cu scrisori era plină și eram foarte curios să văd ce se află înăuntru”, a declarat tânărul pentru publicația Ipswich Star.

„Am rămas șocat de ceea ce am găsit și am crezut că este o greșeală. Dar aveau adresa mea complet corectă – inclusiv numărul casei și al apartamentului”, a continuat acesta.

Daniel Popescu a anunțat cu ce se confruntă iar acum DVLA (instituția care se ocupă de permise auto și înregistrarea autoturismelor în UK) face o anchetă cu privire la posibilitatea ca românul să fi fost victima unui furt de identitate.


Dar, deși problema este în curs de investigare, Daniel a spus că nu s-a făcut nimic pentru ca el să stea liniștit, atât în ​​ceea ce privește amenzile, cât și din perspectiva identității sale.

El a adăugat: „Primesc scrisori în care sunt amenințat cu acțiunile legale dacă nu plătesc amenzile, iar acestea devin tot mai agresive.”

„Acei oameni ar putea avea acces și la datele mele bancare și ar putea să ia un împrumut sau ceva de genul acesta. Dacă cineva a mers până la cumpărarea unei mașini pe numele meu, atunci este clar că au acces la toate datele mele personale”, este de părere Daniel.

Consiliul Ipswich a confirmat că lucrează cu DVLA pentru a găsi o soluție la această problemă, dar nu s-a putut încă stabili dacă amenzile au fost emise eronat sau nu.

Un purtător de cuvânt al consiliului a declarat: „Am lansat o investigație amănunțită asupra a ceea ce este un caz destul de complex. Una dintre pistele pe care le vom urmări este motivul pentru care această mașină a fost înmatriculată fie către această persoană, fie de către una cu același nume și care stă la aceeași adresă. Nu ne așteptăm ca în acest moment să se întreprindă vreo acțiune asupra avizelor de penalizare și ne vom asigura că domnul Popescu va fi înștiințat cu privire la ce se va întâmpla”.

Noul proiect de lege a repatrierii prevede scutiri de taxe, casă și mașină. Ba chiar statul va plăti ca să îți cari mobila din străinătate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Escroacele românce care jefuiau bătrâni, prezentându-se ca voluntare pentru o organizațe de caritate, au fost trimise la închisoare

Românii exploatați într-o spălătorie auto povestesc prin ce au trecut: „Eram plătiți cu 30 de lire pe zi pentru 11 ore de muncă”