in

Irlanda de Nord: Insulte rasiste la adresa unei românce. Britanic condamnat la închisoare

Un britanic care a proferat „insulte rasiste ” și a spart ghivecele cu flori ale unei românce, în Ballymena, Irlanda de Nord, a fost închis pentru opt luni.

Richard Carlin, în vârstă de 44 de ani a comis infracțiunea pe 19 iunie, în orașul Ballymena, potrivit Ballymena Daily.

Femeia a chemat poliția, reclamând că un individ a agresat-o verbal și i-a distrus ghivecele cu flori. Ea le-a arătat polițiștilor imagini cu inculpatul pe care le filmase cu telefonul mobil.

Mai mult, în timp ce era dus spre secția de poliție inculpatul le-a strigat polițiștilor că îi va termina.

Carlin a declarat, inițial, că ghivecele și plantele erau deja distruse când el a ajuns acolo.

Avocatul apărării a spus că acestuia îi pare rău de cele întâmplate și vrea să prezinte scuze străinilor pe care i-a întâlnit în acea seară.


Potrivit avocatului, înainte de incidentul cu femeia, britanicul fusese acostat de doi indivizi care i-au cerut o țigară, iar lui i s-a părut că aceștia încearcă să îi fure rucsacul.

Judecătorul l-a condamnat la opt luni de închisoare cu executare, spunând că a fost un incident agravant, iar inculpatul a încălcat astfel patru sentințe de închisoare cu suspendare.

Rezultate îngrijorătoare ale unui sondaj în Marea Britanie: rasismul a crescut după votul Brexit

Român persecutat de statul britanic: „Xenofobie, rasism, nazism”. „Daca eram neamț, francez, italian nu mă tratau ca pe un gunoi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eagles Football Academy, debut în noul sezon. Ministra Diasporei: „Eagles este un fenomen al românilor din Marea Britanie”

Toți cei care au o condamnare penală, nu vor mai avea voie să intre în Marea Britanie, după Brexit