in

Irlanda de Nord: Româncă plină de sânge acuză că a fost înjunghiată de soțul său

O femeie de origine română a fost găsită de poliție în timp ce alerga  pe străzi, plină de sânge, în Ballymena, Irlanda de Nord. Ea le-a spus polițiștilor că a fost înjunghiată de soțul său.

Poliția l-a arestat, marți seară, 29 octombrie, pe Ioan Gabor, de 43 de ani, cetățean român, cu domiciliul în Ballymena, care a apărut la Curtea Magistraților din localitate, acuzat de vătămare corporală gravă, cu intenție.

El mai este acuzat de deranjarea ordinii publice și agresarea unui polițist.

Inculpatul neagă acuzațiile ce i se aduc, scrie Belfast Telegraph, și susține că femeia s-a tăiat singură.

Polițiștii spun că femeia alerga plină de sânge pe stradă, urmată de un bărbat care avea sânge pe el.

Anchetatorul a spus că, inițial, femeia, care vorbea puțin limba engleză, nu a putut să răspundă la întrebările poliției.

În timp ce era arestat, Gabor a început să strige și să fie abuziv verbal, atacând un polițist. În cele din urmă, femeia a spus că soțul său i-a provocat rănile, cu un cuțit. Ea a fost dusă la un spital din Antrim.

Poliția s-a opus eliberării pe cauțiune a românului, considerând că există un „risc ridicat” și că există o teamă că, eliberat, Gabor va comite și alte infracțiuni.

Judecătorul a constatat că inculpatul a s-a mai confruntat cu acuzații de violență domestică, la începutul anului, într-un incident similar și a refuzat cererea de eliberare pe cauțiune.

Cazul a fost amânat până la sfârșitul acestei luni.
Moartea din adâncuri! Metroul londonez, mai poluat decât cele mai aglomerate străzi din Londra

Cum au plănuit trei români din Londra să fure date de pe carduri de la bancomate din India