in

Irlanda, doi bătrâni găsiţi fără viaţă în propria casă, abia la 18 luni de la decesul acestora

Irlanda, doi bătrâni, găsiţi fără viaţă în propria casă abia la 18 luni de la decesul acestora.

Nick și Hilary Smith au fost descoperiți morți în casa lor în urmă cu o săptămână. Potrivit poliţiei, trupurile neînsufleţite ale celor doi ar fi zăcut în locuinţă timp de 18 luni, înainte de a fi făcută descoperirea îngrozitoare.

Cadavrele lui Nick, în vârstă de 81 de ani, și ale lui Hilary Smith, în vârstă de 79 de ani, au fost descoperite de polițiști la casa lor din satul irlandez Cloneen din județul Tipperary, luni 20 iunie.

Arestat în Irlanda pentru a fi deportat în România, un violator periculos cere daune 200.000 de euro

Irlanda, doi bătrâni, găsiţi fără viaţă în propria casă

Vecinii au anunţat autorităţile. Ei au sesizat că peluza nu mai fusese îngrijită de foarte multă vreme şi nici vreun semn de la cei doi nu mai primiseră de ceva timp. Iniţial ar fi crezut că s-au mutat în Franța, acolo unde spuneau pensionarii că ar intenționa să stea o perioadă. Însă nimeni nu s-ar fi gândit că adevărul avea să fie mult mai sumbru.

Ofițerii care conduc investigația în privinţa morţii lor misterioase sunt de părere că perechea ar fi murit încă din noiembrie 2020, relatează ObservatorNews, potrivit Daily Star. Nick și Hilary sunt originari din Marea Britanie. Le-ar fi spus apropiaţilor din zonă că se pregătesc să plece curând într-o vacanţă. Nimeni nu a mai auzit nimic de ei de atunci.


Vecinii credeau că bătrânii s-au mutat

Localnicii îi cunoşteau ca fiind desul de rezervaţi, nu vorbeau prea mult despre viaţa lor personală şi nu împărtăşeau detalii cu cei din jur, aşa că marea amjoritate a crezut că s-au mutat pur şi simplu din zonă.

Unii vecini au crezut că s-au mutat, dar, din nefericire, nu acesta a fost cazul. Erau destul de retraşi, conţinuţi, nu erau prea vorbăreţi; mulţi nu i-au cunoscut personal pentru că nu erau genul care să fie foarte sociabili, dar erau politicoşi şi salutau când treceai pe lângă ei”, a declarat o sursă locală.

Este un şoc pentru toată lumea. Se pare că trupurile lor erau acolo de multă vreme. Le-au spus oamenilor că emigrează în Franța sau ceva de genul la sfârșitul anului 2020, așa că localnicii au presupus că s-au mutat”, a spus un vecin din zonă.

Un alt localnic din Cloneen, un sătuc irlandez cu o populaţie totală de doar 60 de persoane, a mărturisit că descoperirea a şocat întreaga comunitate. Vecinii s-au declarat „năuciţi, întristaţi, traumatizaţi” de veste.

Cele două cadavre au fost preluate, urmând a fie fectuată o autopsie. Anchetatorii rămân încă deschişi cu privire la circumstanţele în care au fost găsiţi cei doi bătrâni. Însă nu iau momentna în considerare posibilitatea vreunei crime. În casă nu au fost găsite semne de intrare forțată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

ploaie scotia uk

Marea Britanie va fi bombardată cu ploi și tunete în această săptămână, alerte de inundații în Scoția

costuri saracie

Circa 7 milioane de familii din Marea Britanie trăiesc un ”an de frică financiară înfricoșătoare”, fără hrană și încălzire