in

Irlanda. Românce reținute pentru prostituție. Au cerut ca din banii confiscați să li se cumpere bilete de avion

Două românce acuzate că au deschis un bordel în Irlanda au trimis acasă, în trei săptămâni, 18.000 de euro, în condițiile în care, spun ele, în România nu câștigau mai mult de 250 de euro lunar.

Potrivit The Irish Sun, cele două femei, Sirin Abdolah, 23 de ani și Ștefania Manea, 21 de ani, au recunoscut că operau un bordel, lucru ilegal în Irlanda și că trimiteau banii obținuți din prostituție familiilor lor din România.

prostitutieEle au fost reținute cu trei săptămâni înainte de Crăciun, într-un apartament din Letterkenny, Co Donegal, pe care îl transformaseră în bordel.


Polițiștii au găsit, de asemenea, facturi de la Western Union de 18.000 de euro, bani pe care femeile îi trimiseseră în România.

Cele două femei au apărut în instanță sub acuzarea de operare a unui bordel, pe 19 ianuarie. Poliția a anunțat că româncele nu au fost sub presiune, ci se prostituau din propria lor voință.

Avocatul lor a declarat că femeile veniseră în Irlanda pentru a face bani din prostituție. El a spus că cele două i-au mărturisit că în România nu câștigau mai mult de 250 de euro pe lună.

Potrivit avocatului, Sirin Abdolah are un copil, căruia îi trimite bani pentru școală, însă familia sa nu știe ce face ea în Irlanda pentru acei bani. Ambele femei au asigurat instanța că vor părăsi țara în termen de 48 de ore și au cerut ca cei 600 de euro confiscați de poliție din casa lor să fie folosiți pentru a cumpăra bilete de avion.

Judecătorul a respins acest lucru. El le-a amendat pe românce cu câte 250 de euro și a dispus ca suma confiscată să fie reținută de stat.

Organizaseră rețele de prostituție în zece orașe britanice. Proxeneți români arestați cu ajutorul Europol

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/trei-romance-amendate-pentru-prostituie-racolau-clieni-pe-ilford-lane/

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/liverpool-proxenetism-sub-acoperire-promiteau-tinerelor-din-romania-slujbe-de-vanzatoare/

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
A agresat sexual o femeie și a fugit în România. Va fi extrădat în UK pentru a fi judecat

Victorie a taberei pro-UE. Verdict final al Curții Supreme. Guvernul nu poate declanșa Brexitul.