in

Irlanda. Românul care și-a dat foc la mașină se destăinuie: „Eram în depresie”


Strugurel Lingurar a șocat Irlanda,  după ce a împărțit trecătorilor mii de euro, și-a dat foc la mașină, pe plajă și a transmis tot în direct și s-a filmat în timp ce conducea bând dintr-o sticlă cu alcool.

El a explicat motivul pentru care a decis să renunțe la 5.000 de euro fără nicio părere de rău și de ce a decis să scape de propria sa mașina, în care a investit mulți bani.

Lingurar pune incendierea mașinii pe seama faptului că a vrut să-și schimbe viața, iar renunțarea la acel autoturism a însemnat un pas foarte important.

„Am vrut să le arăt oamenilor că nu trebuie să uităm de unde plecăm și că valoarea nu stă în câteva hârtii. Pe noi nu ne fac banii, sufletul nostru trebuie să fie sincer și curat. În Irlanda nu duce nimeni lipsa de bani, dacă eram în România puteam să donez banii aceia”, a spus acesta despre banii pe care i-a împărțit pe stradă.

„Am fost despărțit zece luni de soția mea cu care am copii și în timpul acesta de zece luni am făcut toate aceste lucruri, am băut la volan, jocuri de noroc, nu mai stiam de mine, în mașina aceea am investit foarte mulți bani, mă oprea poliția și eram băut. Nu e normal că am condus băut, dar eram în depresie după ce am fost despărțit de soția mea. Nu mă interesa nimic și am vrut să fac o schimbare în viața mea când am dat foc la mașină. Și știam că dacă nu mai am mașină nu o să mă mai urc băut la volan. Acum urmează să facem fapte cu oamenii bătrâni în spitale și cu copiii săraci și bolnavi să ajutăm, vreau să arăt ca românii sunt oameni bun” a spus Strugurel Lingurar.

Irlanda: Vlogerul Strugurel Lingurar șochează din nou. Oamenii opriți pe stradă au rămas uimiți de gestul său

Dublin. Un român și-a dat foc la mașină pe plajă și a filmat totul
Acuzați că plasau ilegal români la muncă în Marea Britanie. Cuplu din România arestat în Spania

Dăncilă ne vrea acasă: «Să creăm condițiile ca românii să se întoarcă acasă»