in

Irlanda. Un român nu mai este de găsit din luna martie. Dacă l-ați văzut sau aveți informații despre Alin sunați la poliție

Un cetățean român în vârstă de 31 de ani a dispărut din Ballina, Irlanda, acolo unde locuia împreună cu mai mulți prieteni.

Potrivit poliției irlandeze, Garadi, Alin-Ștefan Hiemesch se mutase în localitate pe 15 decembrie 2020 și lucra ca mecanic la un garaj din Crossmolina.

Pe 1 martie 2021, Alin a plecat din apartamentul său la ora 15.00 și nu a mai fost văzut de cei cu care locuia.

Marți, 2 martie – se știe că s-a întors pentru scurt timp în apartamentul său, plecând din nou la 13:30. Mai târziu, în acea zi, după ora 14.20, Alin a fost surprins de o cameră de supraveghere pe Bury Street, Ballina.

Irlanda: Șofer român conduce duba 25 km pe contrasens. Judecătorul: „Nu am mai văzut așa ceva. A fost o nebunie”

Apoi, cu puțin înainte de ora 14:50, a dat un telefon de pe mobil către o cineva care locuiește în zonă. (Telefonul său nu a mai fost folosit de atunci și nu este în prezent funcțional).

Investigațiile de până acum nu au reușit să-l identifice pe Alin. Au fost efectuate căutări extinse în Ballina, pe uscat și pe apă.

Poliția a vizitat adrese pe care Alin le frecventa în zona Clondalkin din Dublin, dar investigațiile nu au reușit să ofere dovezi cu privire la locul unde s-ar putea afla Alin.

Bărbatul are aproximativ 177 cm și aproximativ 90 kg. Are părul scurt și negru și era îmbrăcat cu o geacă cu glugă gri, pantaloni de trening subțiri negri și adidași de culoare închisă.

Pe cap avea o căciulă de lână cu dungi orizontale roșu cu albastru.

Dacă Alin citește acest mesaj, este rugat să contacteze un membru al familiei, un prieten sau Poliția Síochána și să anunțe că este în siguranță și bine.

De asemenea, cine are informații este rugat să sune la poliția Ballina, telefon (096) 20560 sau la oricare secție de poliție.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO ȘOC! I-a spart o sticlă în cap fără să stea prea mult pe gânduri. Martorii au înlemnit când au văzut sângele

Copiii de peste 2 ani din Marea Britanie ar putea să se vaccineze până la sfârșitul anului