in

Irlandezii continuă să ne acuze: fotograful a fost rănit de suporterii români – vezi VIDEO

Suporterii Irlandei de Nord insistă că materialele pirotehnice aruncate pe stadionul Windsor Park din Belfast, în timpul meciului cu echipa României nu au fost aruncate din partea lor de stadion.Ei spun că acest lucru se poate vedea și pe înregistrările video. Președintele federației nord-irlandeze, Jim Shaw, a precizat, la rândul său, că petarda care l-a lovit pe fotograful Presseye Darren Kidd (foto) a fost aruncată din secțiunea României.

Shaw a declarat pentru Belfast Telegraph că UEFA a deschis proceduri disciplinare atât pentru IFA, cât și pentru FRF, însă el este încrezător că federația sa nu va fi pedepsită.

Belfast Telegraph mai arată că, în momentul în care a fost lovit, fotograful se afla în fața unei părți a stadionului unde scandau 3.000 de suporteri ai Irlandei de Nord. El a suferit arsuri pe gât și pe braț.

Totuși, potrivit aceleiași surse, imaginile video sugerează că dispozitivul pirotehnic a fost aruncat dintr-o zonă cu fani români.

 

Shaw a mai declarat că, din informațiile sale, orice UEFA se va îndrepta împotriva Federației Române:

“Nu am văzut încă raportul, știu doar ce mi s-a spus și în măsura în care pot înțelege, amenda va fi împotriva României.”

„Pot spune doar că a fost identificat unul dintre cei care au aruncat cu petarde”.

Gary McAllister, purtătorul de cuvânt al clubului suporterilor Irlandei de Nord, a spus că petardele nu sunt o parte a culturii fotbalului nord irlandez. El a mai spus că a văzut filmul și se pare că fotograful a fost ars de artificii aruncate din secțiunea suporterilor români.

“În unele țări, focurile de artificii fac parte din cultura fotbalistică, dar nu este cazul în Irlanda de Nord. “


Fotograf ars de o petardă la meciul Irlanda de Nord – România. Au dat vina pe români!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cameron s-a răzgândit. Nu vrea referendum pentru UE în 2016

Parlamentarii condamnaţi pentru corupţie NU primesc pensie specială