in

Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare în Scoția

Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident de circulație grav, în Glasgow. Elena Tănase a fost implicată într-un accident, în acest week-end, una dintre victime a ajungând la spital.

Tânăra de 22 de ani se afla la volanul unui Porsche și a fost pusă sub acuzare de polițiștii scoțieni, după ce a provocat un carambol cu alte trei mașini, scrie Prosport.ro, citat de Gândul.

Elena conducea un Porsche neasigurat, care ar aparține lui Ianis Hagi. O tânără de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital în urma accidentului, petrecut la ieșirea Dumbreck, pe autostrada M8.

Ianis Hagi îi calcă pe urme tatălui său

„Poliția a fost chemată, în jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului și a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracțiuni rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Glasgow.

Iubitul său, Ianis Hagi, se află la Rejkjavik, capitala Islandei, acolo unde naționala de fotbal a României va juca împotriva scandinavilor joi, 2 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile CM Qatar 2022.


Iubita lui Ianis Hagi, pusă sub acuzare în Scoția…


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

Prețurile produselor din Marea Britanie cresc din cauza crizei aprovizionării. „De Crăciun va fi și mai rău”

temperaturi septembrie în Londra

Anglia: Vremea caldă se întoarce în prima jumătate a lui septembrie. Ce temperaturi vor fi în Londra