in

Jaf cu pistolul la tâmplă în Belfast. Român acuzat că a legat două femei, le-a amenințat cu arma și le-a jefuit

Un român este judecat, în Belfast, după ce a jefuit două femei pe care le-a legat și le-a amenințat cu pistolul.

Potrivit Belfast Telegraph, românul Marian Cristian Filip, în vârstă de 23 de ani, se confruntă cu acuzații de spargere agravată, vătămare corporală gravă cu intenție, amenințare cu uciderea, agresiune și vătămare corporală, deținere a unei arme interzise, ​​deținerea unui cuțit cu intenția de a comite furt și vătămări.

Filip, alături de alți doi bărbați, au pătruns prin efracție într-o locuință de pe bulevardul Agincourt din Belfast, pe 11 decembrie anul trecut.

În casă erau două femei, de 38 și 40 de ani. Una dintre ele a fost lovită cu piciorul în timp ce încerca să scape, apoi ambele femei au fost legate una de alta și amenințate cu un pistol.

Român închis pe viață, a ucis cu ciocanul o britanică de 55 de ani, în timpul unui jaf. Procurorul: „Lașitatea și lipsa ta de moralitate te-au determinat să o omori”

Românul este dependent de jocuri de noroc și se crede că asta l-a făcut să participe la jaf.


Filip și ceilalți au plecat din locuința femeilor cu 2.000 de lire sterline. Eliberat pe cauțiune și monitorizat electronic, românul a fost din nou arestat după ce și-a rupt dispozitivul de urmărire.

Cu toate acestea, avocatul românul a susține că testele ADN și procesul de identificare cu martori nu l-au conectat pe Filip de infracțiunea respectivă.

„Acest bărbat continuă să fie ținut în arest pe baza unei identificări a unui ofițer de poliție, dar nu avem detalii despre cum s-a făcut acea presupusă identificare”, a declarat avocatul românului.

Refuzând cauțiunea, judecătorul a decis: „Nu sunt satisfăcut că există o schimbare suficientă a circumstanțelor”.

Jaf și crimă la Napoli, arestați un român și o italiancă, bătută şi omorâtă în propria casă o bătrână de 76 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

tot mai puţini copii

România creşte tot mai puţini copii. În zece ani a dispărut un oraș de mărimea Constanței plin cu copii

Numărul oficial al victimelor COVID-19 în Marea Britanie a depășit 40.000. Rata transmiterii virusului crește periculos în nord-vestul și sud-vestul Angliei