Menu
in

Judecătorul britanic către trei hoți români: „Plecați în România și nu vă mai întoarceți”

Un judecător britanic le-a transmis celor trei hoți de buzunare români pe care i-a judecat să „plece în România și să nu se mai întoarcă”. Magistratul a decis ca cei trei să primească fiecare câte un an și patru luni de închisoare după ce au furat 20 de telefoane mobile de un concert Libertines.

Cei trei au furat peste 20 de telefoane mobile de la spectatorii concertului, folosind un body elastic pentru a le ascunde, scrie Daily Mail.

Cei trei au intrat la concert, la Nottingham’s Rock City, în decembrie, iar după ce luminile s-au aprins, păgubiții și-au găsit carcasele telefoanelor și cardurile SIM aruncate pe podea.

Hoții au fugit într-o mașină – dar au fost opriți de poliție la întoarcerea în Birmingham, unde locuiau la vremea respectivă.

Când a fost arestat, unul dintre bărbați, Gheorghe Vîlceanu, în vârstă de 27 de ani, avea mai multe telefoane ascunse în interiorul unui body albastru „Slazenger”, pe care îl purta sub haine.

Român, ultimul din banda de hoți de cărți rare din Anglia, prins la Torino

Eduard Cîrlea, 41 de ani, avea nouă telefoane în buzunarele sacoului.

Șoferul grupului, Daniel Răușanu, 41 de ani, a fost arestat și după ce mai multe telefoane au fost găsite în interiorul mașinii.

Bărbații au vizat în mod special concertul și au fost prinși după ce poliția din West Midlands a primit detalii despre mașina lor.

La audiere cei trei au spus că au venit în Marea Britanie pentru a-și găsi de lucru, în timp ce soțiile și copiii lor duc o viață grea în România și se simt „rușinați și jenați” de comportamentul lor.

„În mod clar, aveți abilități de hoți de buzunare. Unul dintre voi a cumpărat special un articol de îmbrăcăminte care să asigure suficient spațiu de depozitare. Dacă aș fi oricare dintre voi, m-aș întoarce cât mai repede în România și nu m-aș mai întoarce”, le-a spus judecătorul care i-a condamnat la câte 16 luni de închisoare.

Bărbații, care au recunoscut conspirația pentru furt, vor fi extrădați la eliberarea din închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version