in

Kent, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de pietoni: doi morți, un copil în stare grav și doi răniți

Știri Marea Britanie: Kent, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, doi morți, un copil în stare grav și doi răniți.

Poliția a declarat că un bărbat în vârstă de 80 de ani și o femeie de 30 de ani, membri ai aceleiași familii, au murit la scurt timp după coliziunea produsă miercuri seară în Ramsgate. O fetiță de vârsta școlii primare a fost transportată la un spital din Londra cu răni grave, scrie The Guardian.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și un băiat de vârstă școlară primară s-au ales, de asemenea, cu răni ușoare.

O explozie a distrus o casă la Londra, fetiță de 4 ani ucisă. „Suntem cu toții devastați”

Kent, un bărbat a intrat cu mașina într-un grup de pietoni

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin conducere periculoasă și de părăsirea locului accidentului după ce un Alfa Romeo negru a lovit cinci pietoni în fața unei parcări de pe Leopold Street, în jurul orei 21.35.

Poliția a declarat că bărbatul, din Ramsgate, a fost tratat la spital pentru răni minore.

Poliția a lansat un apel pentru informații, îndemnând martorii sau cei care au imagini legate de incident să se prezinte.

“Anchetele privind incidentul sunt efectuate de ofițerii de la unitatea de investigare a coliziunilor grave, care sunt dornici să audă de la orice martori, de la întreprinderile locale cu dovezi de CCTV sau de la șoferii cu înregistrări relevante de pe camerele de bord”, au spus ei într-o declarație.

”Un accident extrem de trist și tragic care a șocat comunitatea locală”

Primarul din Ramsgate, Raushan Ara, a declarat că joi, la ora 19.00, va avea loc un priveghi la locul coliziunii “pentru a aduce un omagiu persoanelor decedate în accidentul care a avut loc noaptea trecută”.

“Gândurile mele sunt alături de prietenii și familiile celor care și-au pierdut viața și de cei răniți în tragicul incident de aseară de pe strada Leopold, Ramsgate. În numele locuitorilor din Ramsgate, trimit sincere condoleanțe familiei care și-a pierdut mama și bunicul”, a spus primarul.

“Acesta este un accident extrem de trist și tragic care a șocat comunitatea locală. Aș dori să mulțumesc serviciilor de urgență și poliției pentru intervenția lor”.

La fața locului au fost depuse flori. “Nu vă știm numele”, spunea unul dintre ei într-o felicitare scrisă de mână, adăugând că au fost cu ei când medicii au încercat să-i salveze. “Rugăciunile noastre sunt cu voi doi și cu restul familiei voastre”.

Serviciul de pompieri și salvare din Kent a declarat că a trimis patru mașini de pompieri la fața locului pentru a ajuta poliția după un apel în jurul orei 21.37. Acesta a precizat că au plecat la ora 23.03.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Se cere interzicerea grătarelor în Marea Britanie: „Risc real de incendii dezastruoase”

La Londra se declară oficial SECETĂ, 1.000 de lire amendă și dosar penal pentru udarea grădinii