in

Kilburn: Bărbat de 20 de ani, împușcat mortal în nord-vestul Londrei. Ucigașul nu a fost prins

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost împușcat mortal, noaptea trecută, în Kilburn, nord-vestul Londrei. Potrivit Sky News, poliția armată și medicii au fost chemați miercuri, 12 august, în jurul orei 00.20, însă victima a fost pronunțată moartă la fața locului.

Nu s-au făcut arestări, iar detectivi de la Comandamentul de Criminalistică al Poliției Metropolitane efectuează acum anchete.

Supraintendentul șef Roy Smith, comandant al zonei, a condamnat „violența” și solicită oricui a fost martor al incidentului să se prezinte la poliție.

Tânăr înjunghiat în incinta McDonalds din cartierul Colindale, Londra. Are doar 20 ani

„Ofițeri din toate zonele Poliției Metropolitane au ieșit pe străzi, pentru a preveni astfel de violențe. Sunt recunoscător colegilor de la Serviciul de Ambulanță din Londra care au ajuns pentru a încerca să salveze viața acestui tânăr – așa cum ar face pentru oricare dintre noi”, a mai declarat Smith.

„Ofițerii vor fi în patrulare în zonă în următoarele zile și v-aș ruga să vă opriți și să vorbiți cu ei dacă aveți informații care ar putea ajuta ancheta”, a mai spus acesta.

Oricine are informații poate apela la 101 citând referința CAD140 / 12Aug, sau poate telefona anonim la Crimestoppers: 0800 555 111 sau online.
Scandalul Sputnik-V. Ce spun nemții despre vaccinul rusesc împotriva coronavirusului

Scoțienii cer independența. Majoritatea vor separarea de Regatul Unit