in

Lancashire. Român de 64 de ani, hoț de poșete. A furat de la mai multe femeiUn hoț român în vârstă de 64 de ani este acuzat de două infracțiuni de furt și își așteaptă pedeapsa la Burnley Crown Court, scrie Lancashire Telegraph.

Titus Jelea a fost audiat și a recunoscut faptele de care este acuzat, însă procesul a fost întrerupt din cauză că avocații românului nu au reușit să ajungă la instanță, iar cazul va fi amânat până vineri, 31 august.

La o audiere anterioară, Jelea a descris cum a urmărit o femeie, înainte de a-i fura poșeta.

Cea de-a doua victimă a retras 500 de lire sterline de la un bancomat, pe 20 iulie, iar Jelea i-a spus că i-a căzut o bancnotă pe jos. Când a realizat că i s-a furat poșeta, era prea târziu, românul se făcuse nevăzut.

Jelea a pledat vinovat pentru furtul de 100 de lire sterline, pe 5 iulie, și pentru furtul a 500 de lire de la cea de-a doua victimă, pe 20 iulie.

VIDEO – Imagini uluitoare pe Westminster Bridge. Lovit în față de un rom care înșală turiștii cu alba-neagra: „No photo! You understand?”Irlanda de Nord. Recruta români pentru muncă la negru în agricultură. Condamnat la închisoare

Românii, cei mai bețivi din lume, potrivit unui studiu englezesc. Femeile care beau cel mai mult: ucrainencele