in

Lăsat să moară într-un spital din Anglia. ”Te-au omorât, puiule, te-au luat de lângă copilul tău”

Tragedie pentru o tânără familie de români din Marea Britanie, care cere dreptate pentru Florin, un  tată de doar 30 de ani lăsat să moară într-un spital din Anglia, scrie observator.tv.

Florin Manea a mers singur la spital, dar după 30 de ore familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Andreea, naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Andreea povesteşte că Florin a început să se simtă rău pe 20 februarie şi a mers la Nortwich Park Hospital. „Vomita sânge, avea scaune cu sânge şi o stare generală foarte rea, dar a fost lăsat să aştepte fără ca cineva să îl bage în seamă”, susţine femeia. După 20 de ore şi după ce a leşinat de trei ori, medicii au încercat să îl trateze.

Andreea mai scrie că după 20 de ore de aşteptat în spital, lui Florin i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, fiind declarat decesul la 30 de ore după ce ajunsese la spital, pe 22 februarie.

Într-un update la postare, tânăra româncă mai scrie că cei de la spital refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spună ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.

Andreea a compus și o poezie legată de acest spital: “În spital, la internare, / Când aducem tot de-acasă, / N-ar fi rău s-avem, în plasă, / Un chibrit şi o lumânare.  Nortwich Park Hospital – 22.02.2019”.

Cristiana, soţia lui, a ajuns la capătul puterilor şi a transmis un mesaj cutremurător, pe contul de Facebook.

“Puiul meu, care a iubit viaţa asta nenorocită, încât ai tras cu dinţii de ea, ai învins o boală gravă, dar n-ai putut să învingi un sistem atât de defect… Te-au omorât, puiule, te-au luat de lângă copilul tau. Îmi spun să fiu puternica, cum să fiu când tu erai puterea mea?! Cum să trăiesc când tu erai lumea mea? Tu ştii că dragostea noastră trece dincolo de moarte! Ajută-mă! Ajută-mă să-ţi cresc copilul aşa cum merită, ajută-mă să nu înnebunesc! Ajută-mă să găsesc o cale să-ţi fac dreptate!”, a scris Cristiana, soţia lui Florin Manea, pe contul personal de Facebook.
O pictoriță în plină afirmare la Londra: «Mi-a plăcut în România, dar m-am întors în UK»

Laura Kovesi, pe primul loc în cursa pentru funcția de procuror-șef european. «Un simbol care a depăşit de mult graniţele României»