in

LOCKDOWN în Londra: Trenurile de metrou sunt pline la orele de vârf

Traficul la orele de vârf în Londra a atins cel mai înalt nivel în timpul celui de-ai treilea blocaj național, în această dimineață, 12 ianuarie, scrie Daily Mail.

Datele TomTom arată că aglomerația de pe șoselele din capitală a atins 28% la 7 dimineața, depășind cifra de ieri, de 25%. Săptămâna trecută, proporția traficului a fost între 19 și 22 de procente.

Nivelul de aglomerație reprezintă timpul de călătorie suplimentar pentru șoferi, în medie, comparativ cu condițiile de bază atunci când nu este aglomerație – deci un nivel de 29% înseamnă că o călătorie de 30 de minute va dura cu nouă minute mai mult decât în mod obișnuit.

LOCKDOWN: Poliția face razii la metroul din Londra și în parcuri. Se dau amenzi pe loc, fără avertisment

Fotografiile de la metrou, de azi, arătau vagoane și platforme subterane pline, în estul Londrei, în timp ce oamenii continuau să călătorească pentru a lucra la șantiere, în spitale, farmacii, depozite și supermarketuri.

Datele au arătat ieri că activitatea a scăzut de la impunerea celui de-al treilea lockdown național, dar nu a scăzut la nivelurile din martie și aprilie.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ultimul bilanț din Marea Britanie: 931 de morți în medie pe zi. Se cere păstrarea unei distanțe de 3 metri între oameni

Argeș: Accident cumplit provocat de un șofer cu un BMW cu volan pe dreapta și numere britanice. Trei oameni au murit