in

Lockdown: Nuntă cu 150 de invitați, într-o școală din nordul Londrei. Organizatorul, amendat cu 10.000 de lire sterline

Organizatorul unei nunți care a încălcat flagrant restricțiile guvernului britanic a fost amendat cu 10.000 de lire sterline, după ce autoritățile au găsit 150 de persoane într-o școală din nordul Londrei.

Ferestrele școlii de fete Senior Yesodey Hatorah, din Egerton Road, Stamford Hill, fuseseră acoperite, pentru a împiedica să se vadă de afară ce se petrecea în interior.

Aproximativ 150 de persoane erau în clădire, la o nuntă, încălcând regulile Covid-19, a declarat Poliția Metropolitană, potrivit ITV.

Mulți dintre oaspeți au fugit în timp ce ofițerii au ajuns la școală, dar poliția a anunțat că organizatorul va primi o amendă de 10.000 de lire sterline, în timp ce alți cinci nuntași au primit câte 200 de lire sterline penalizare.

Inspectorul șef Marcus Barnett a spus: „A fost o încălcare complet inacceptabilă a legii. NHS se află sub o presiune enormă într-un moment în care Covid-19 a ucis aproape 100.000 de oameni. Este o boală mortală și foarte periculoasă.”

Marea Britanie: Vreți să faceți nuntă după ridicarea restricțiilor? Petrecerile de nuntă rămân interzise. În timpul slujbei nu se cântă și nu se strigă

Fostul director al școlii, rabinul Avrahom Pinter, a murit în aprilie, după ce a contractat coronavirusul, iar reprezentanții instituției au declarat că sala a fost închiriată unei organizații externe și „nu se știa că nunta avea loc acolo”.

Un purtător de cuvânt al școlii a spus: „Suntem absolut îngroziți de evenimentul de aseară și îl condamnăm în cei mai puternici termeni posibili”.

Dar primarul din Hackney, Philip Glanville, a declarat că locul a fost folosit anterior pentru evenimente similare, în timpul pandemiei.

Conform regulilor actuale, la nunți și parteneriate civile pot participa până la șase persoane.

Poliția Metropolitană a amendat cu 1.000 de lire sterline și proprietarul unui salon de unghii improvizat care funcționa într-o dependință din Croydon, în sudul Londre.

Două cliente au găsit acolo și ar putea primi amenzi de câte 200 de lire sterline.

Poliția a amendat și șapte persoane care se adunaseră să se uite la televizor și să mănânce împreună la o casă din Romford, în estul Londrei.

Ministrul de interne Priti Patel a anunțat că poliția va da amenzi de 800 de lire sterline persoanelor prinse la petreceri cu peste 15 invitați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Camionul cu cadavre, un român din Anglia a primit 27 de ani de pușcărie

Boris Johnson, afirmație ȘOCANTĂ: Noua variantă de COVID, cu 30% mai mortală decât cea inițială