in

Londra: 19 înjunghieri, împușcături și o femeie de 89 de ani violată și omorâtă, în ultimele șase zile


A fost una dintre cele mai violente săptămâni ale acestui an în Londra. O serie de incidente violente a dus la 19 oameni înjunghiați cu macete sau cu cuțite. De asemenea, au fost raportate împușcături, iar o femeie de 89 de ani a fost violată și ucisă în propria casă.

În ultimul astfel de incident, de pe 8 august, un polițist a fost atacat cu o macetă și înjunghiat în cap. Ofițerul a fost dus la spital în stare critică, însă și-a revenit și este în afara oricărui pericol. Atacatorul, în vârstă de 50 de ani, a fost arestat de alți doi polițiști.

Miercuri, 7 august, mai mulți tineri înarmați cu macete au dat buzna într-un pub din Islington, stârnind groaza printre clienți. Potrivit unui martor ocular, aceștia „căutau pe cineva”.

Poliția a declarat că „aparent nu s-a comis nicio faptă penală”. Cei trei agresori au plecat pe biciclete.

Mați, 6 august, o persoană a tras cu arma în Brixton. Poliția a ajuns la fața locului, dar nu a găsit pe nimeni. Nu au fost raportate persoane rănite.

Tot pe 6 august, trei persoane au fost înjunghiate în Islington. Potrivit My London, cei trei au fost răniți în urma unei altercații care a avut loc în Finsbury Square, marți dimineața

Una dintre victime și-a pierdut un deget.

Luni, 5 august, un bărbat de 24 de ani a fost înjunghiat în Streatham. A fost dus la spital în stare gravă.

Tot luni, a avut loc o dubă înjunghiere în New Cross. Doi adolescenți, unul de 15 și celălalt de 18 ani, au ajuns la spital. Cel de 15 ani se află în stare critică.

Pe 5 august, un bărbat a fost împușcat, în Streatham, la ora 02.00 dimineața. Polițiștii au găsit o persoană rănită care a fost transportată la spital în stare critică.

Duminică, 4 august, un adolescent a fost tăiat cu un cuțit în Hayes. Băiatul, de 16 ani, a fost găsit de paramedici cu o rană la un umăr și a fost transportat la spital.

Tot duminică, în Totthenham a avut loc o crimă. O femeie de 89 de ani a fost violată și apoi ucisă, în casa ei. Pe 7 august, poliția a dat numele agresorului. Este vorba despre Reece Demster, în vârstă de 22 de ani, care a și fost arestat pentru omor, viol și spargere. Procesul acestuia începe azi, 9 august, la Old Bailey.

Pe 4 august, mai multe persoane au fost rănite în urma unei altercații lângă Stația Borough, din centrul Londrei. În același incident, o femeie a fost împinsă de la balconul unei clădiri din zonă.

Un bărbat a fost găsit înjunghiat la fața locului și a fost dus la spital. De asemenea, alți doi bărbați, de asemenea înjunghiați, au fost arestați și apoi duși la spital.

Tot duminică, 4 august, a avut loc un alt atac cu macete, în Stația Enfield Town. Un bărbat a fost atacat cu macete în stație, la primele ore ale zilei. Acesta a suferit răni la brațe și la cap. Doi bărbați, de 20 de ani, au fost arestați. În aceeași zi, un tânăr a fost înjunghiat în Chingford, iar un altul în Edmonton. Cel din urmă a fost atacat de un grup de bărbați care au vrut să îi ia bicicleta. Șase bărbați au fost arestați.

Sâmbătă, 3 august, un bărbat a fost tăiat în Thornton Heath. În aceeași zi, alte patru persoane au fost înjunghiate la un festival de muzică house și techno din Morden Park.

Violență fără precedent pe străzile Londrei. Șase persoane înjunghiate în diferite zone ale orașului
Tânăr român de 22 de ani, acuzat de uciderea unui cuplu, în Branston

O pană masivă de curent a aruncat Marea Britanie în haos. Trenuri oprite, avioane reținute la sol, un milion de oameni fără energie electrică