in

Londra: A agresat două femei care urcau într-un autobuz. Le-a lovit și le-a mușcat

Un atacator sexual a agresat două femei în timp ce urcau într-un autobuz din Londra, apoi le-a lovit în față, iar pe una dintre ele a mușcat-o de omoplat.

Abdul Yusuf, în vârstă de 31 de ani, a fost închis pentru patru ani și patru luni și patru ani sub licență, la Wood Green Crown Court, scrie My London.

El a fost condamnat pentru agresarea sexuală a trei femei, în total, plus două acuzații de agresiune și provocare de vătămări corporale, o acuzare de agresiune comună, o acuzare de tâlhărie și două acuzații de fraudă.

Yusuf a comis atacuri asupra a două femei care se urcau într-un autobuz pe Seven Sisters High Road, între Wargrave Avenue și Gladesmore Road, pe 27 iunie 2020.

Atacatorul s-a apropiat de prima femeie din stația de autobuz și a vrut să o angajeze într-o conversație, dar victima i-a spus să „plece”.

Atacatorul din Reading fusese eliberat de 16 zile din închisoare. Aflat în vizorul MI5

Atunci, Yusuf a apucat-o de încheietura mâinii stângi și i-a spus „nu te duci nicăieri”. Apoi s-a uitat direct în ochii ei, zâmbind și a spus „știu că o vrei”, înainte de a o agresa sexual.

Femeia a reușit să se urce pe ușa din spate a autobuzului.

Yusuf a mers apoi în spatele celei de-a doua femei și a atacat-o sexual, în timp ce urca în autobuz prin ușile din mijloc.

În autobuz, a doua victimă s-a îndreptat spre Yusuf pentru a-l confrunta cu ceea ce făcuse, iar aceasta i-a dat o palmă peste față. În acel moment, femeia a început să filmeze, iar atacatorul a încercat să îi ia telefonul.

Yusuf a încercat să îi ia telefonul și a amenințat-o că o va lovi cu pumnul.

Femeia s-a ridicat și s-a apărat, dar atacatorul a împins-o pe spate pe podeaua rândului din spate al scaunelor, ținând-o în jos cu mâna pe pieptul ei câteva secunde, înainte de a o lovi în mod repetat peste față.

Când femeia a reușit să se ridice și a încercat să scape, Yusuf a mușcat-o de omoplatul drept timp de trei sau patru secunde, provocând-o să țipe de durere.

Yusuf a pledat vinovat pentru fraudă, dar a pledat nevinovat pentru agresiune sexuală, agresiune și jaf.
Marea Britanie: Guvernul vă poate ajuta cu locuri de muncă, reintegrare și fonduri pentru noi afaceri

Uniunea Europeană denunță o încălcare a Acordului Brexit. Proceduri legale împotriva Marii Britanii