in

Londra: A violat o femeie într-o pădure. Ce pedeapsă a luat un român de numai 21 de ani

Un violator român de numai 21 de ani care a atacat o femeie care rătăcise drumul, într-o pădure din Catford a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Dănuț Bulboană, în vârstă de 21 de ani, a violat victima care fusese lăsată din greșeală de un taxi în Catford, ducând-o într-o pădure retrasă unde s-a năpustit asupra ei.

Românul, care, potrivit Evening Standard, trăia pe străzi, a băgat o bucată de material în gura femeii pentru a-i înăbuși țipetele și aproape a sufocat-o.

După ce a violat-o de două ori, Bulboană a dus femeia la gara Catford Bridge și s-a prefăcut că o vede pentru prima dată.

El a negat atacul, dar a fost găsit vinovat la proces și a fost condamnat marți, 17 noiembrie, la 12 ani după gratii.

„Lipsa de înțelegere a modului teribil în care te-ai comportat îmi arată că refuzi să accepți lucrurile cumplite pe care le-ai făcut”, i-a spus judecătorul.


„Ești fără îndoială un pericol și rămâi un pericol. Victima era extrem de vulnerabilă, băuse, incidentul a fost susținut – ai violat-o o dată și apoi ai violat-o din nou – și pentru a perpetua atacul ai împiedicat-o să țipe prin introducerea unui material pe gât”, a mai spus magistratul.

Violatorul Marian Tănăsucă a fost condamnat. S-a prefăcut că leșină ca să își atragă victima

Atacul s-a produs pe 27 august anul trecut, după ce femeia, în vârstă de 20 de ani, băuse cu un prieten, iar șoferul Uber a lăsat-o în Catford, după ce i s-a dat adresa greșită.

Bulboană a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp ce o conducea pe femeie peste un pod de cale ferată, până la gară, unde i-a luat bani din poșetă pentru a cumpăra apă.

Românul și-a schimbat apoi hainele pentru a-și ascunde aspectul ascunzându-se în pădure unde a fost găsit de polițiști.

Bulbaonă a fost condamnat pentru două capete de acuzare de viol și o acuzație de tentativă de omor prin sufocare.

Va ispăși cel puțin opt ani de închisoare și va fi sub supraveghere alți  trei ani și va fi în registrul infractorilor sexuali pe viață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Liverpool: Român își amenință colegii de casă cu moartea, în timp ce îi scuipă și îi înjură. Condamnări în Spania și România

Cum au „omorât-o” francezii pe Regina Elisabeta II a Marii Britanii

Cum au „omorât-o” francezii pe Regina Elisabeta II a Marii Britanii