in

Londra. Bărbat înjunghiat la Ministerul de Interne. Polițiștii înarmați au înconjurat clădirea

Panică în această după-amiază în Westminster, centrul Londrei. Un bărbat de 60 de ani a fost înjunghiat chiar lângă clădirea Ministerului de Interne.

Potrivit The Independent, poliția a fost chemată în jurul orei 13.00, pe strada Marsham, în Westminster, în urma unui raport privind „un bărbat înarmat cu un cuțit”.


A fost găsit un bărbat de 60 de ani care suferise răni provocate de un cuțit. Serviciul de Ambulanță a transportat victima la un spital din Londra.

Totodată, poliția a anunțat că a arestat un suspect, în vârstă de 29 de ani, care avea asupra lui un spray paralizant și un cuțit.

El a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și rămâne în arest la o secție de poliție.

Nu se știe încă motivul agresiunii. Imaginile de la fața locului arată un bărbat care era scos din clădirea ministerului de polițiști înarmați și un paramedic.

Acesta purta un costum, nu mai avea cămașă, era murdar de sânge și avea fața acoperită.

Poliția a spus că rănile victimei nu îi pun în pericol viața.

Clădirea ministerului a fost închisă joi după-amiază, în timp ce personalul a rămas înăuntru, sub paza polițiștilor înarmați.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne a declarat că atacul a avut loc în afara sediului. Statisticile oficiale publicate joi au arătat că numărul de persoane pedepsite pentru comiterea unor infracțiuni în Anglia și Țara Galilor a scăzut, în timp ce numărul infracțiunilor este în creștere.

Londra, un oraș periculos. Adolescent de 16 ani, ucis cu maceta în CamdenJeremy Corbyn anunță sfârșitul lui Boris Johnson. Ce vrea să facă liderul laburiștilor

Tânăr român, polițist în Hertfordshire: „Este meseria la care am visat întotdeauna”