in

Londra, bătut pentru că a cerut niște informații. ”M-au lovit până când nu-mi mai amintesc nimic”

Londra, bătut pentru că a cerut niște informații. ”M-au lovit până când nu-mi mai amintesc nimic”.

După ce a coborât din autocar în stația Victoria, bărbatul de 31 de ani a explicat că a fost bătut până la inconștiență de niște bărbați cărora le ceruse niște simple indicații. Kamil Sobala, care a mai locuit la Londra, a povestit că bărbații l-au întrebat de unde este înainte de a fi bătut, scrie Daily Mail.

El a fost trântit la pământ și lovit în mod repetat cu pumnul în față în atacul de pe Elizabeth Street, care a fost filmat cu un telefon mobil din interiorul unui pub din apropiere.

În urma agresiunii brutale, polonezul a declarat că este “zguduit de experiență” și că este atât de speriat încât acum se teme chiar și să meargă la cumpărături și “nu poate nici măcar să doarmă”.

Sadiq Khan avertizează că scumpirile ar putea cauza o creștere a criminalității violente pe străzile Londrei

Londra, bătut pentru că a cerut niște informații.

O înregistrare video făcută cu un telefon mobil într-un pub din apropiere arată atacul șocant. Înregistrarea video arată doi bărbați în costume gri care se uită în jos, iar unul dintre atacatori își ține brațul la spate și își strânge mâna în pumn.

”Mă duceam să mă întâlnesc cu niște prieteni și am trecut pe lângă pub pentru a cere indicații, deoarece telefonul meu era mort. Am vrut să știu unde să mă duc să-mi încarc telefonul și unde este stația de metrou. În loc să spună “îmi pare rău, nu te pot ajuta”, m-au înjurat. Apoi m-au întrebat de unde sunt, iar eu le-am spus că din Polonia”. În momentele următoare, bărbatul a fost agresta.

El a continuat: ”Mă doare spatele, la fel și ochiul, obrazul și fața. A fost un gest rasist. Nu au început să mă atace, doar când am spus că sunt din Polonia; m-au lovit până când nu-mi mai amintesc nimic”.

Imaginile cu atacul au circulat pe rețelele de socializare și arată un bărbat care pare să-l bată pe Kamil în mod repetat în timp ce acesta zace pe podea.

Poliția nu a venit în ajutor

“O doamnă a postat o înregistrare video cu mine și a chemat ambulanța. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ajutat și acel video este bun pentru că sper că tipii vor fi prinși’.

Întrebată dacă poliția a refuzat să se prezinte la incident, Poliția Metropolitană a declarat: “Ofițerii nu au participat la acest incident, dar au vorbit între timp atât cu victima, cât și cu martorii acestei agresiuni. Ancheta este în curs de desfășurare pentru a identifica persoana responsabilă de acest atac”.

Aceștia au continuat: “Când poliția primește apeluri despre incidente, acestea sunt clasificate în funcție de o serie de motive, inclusiv dacă există o amenințare imediată la adresa vieții. În acest caz, persoana care a sunat a declarat că suspectul a părăsit locul faptei și că a fost chemată o ambulanță, ceea ce înseamnă că nu a fost clasificat în cea mai înaltă categorie pentru un răspuns”.

În prezent nu a avut loc nicio arestare, dar ancheta este în curs de desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4]

Noul comandant al armatei britanice: „Ne pregătim să luptăm din nou în Europa”

medic epuizat

Exod în masă al medicilor de familie din Marea Britanie: pacienții vor pierde aproape 19.000 de medici