in

Londra, busculadă la intrarea la concert, 3.000 de oameni fără bilet s-au înghesuit să intre, patru persoane în stare critică

Busculadă la un concert la Londra – Patru persoane au ajuns la spital în stare critică după o busculadă la intrarea la un concert în Londra.

Busculadă la un concert la Londra

Patru oameni se luptă pentru viața lor în spital după ce o mulțime dezlănțuită i-a zdrobit la intrarea la concertul lui Asake la O2 Academy Brixton aseară (joi, 15 decembrie). Aproximativ 3.000 de persoane, multe despre care se spune că nu aveau bilete, se spune că „au luat cu asalt” locația de pe Stockwell Road la ora 21:30.

Opt persoane au fost transportate de urgență la spital cu ambulanța, dintre care patru sunt în stare critică. Alte persoane au fost tratate la fața locului de paramedici. Locația a fost închisă de poliție după ce o mulțime uriașă din afara locației a încercat să împingă și să forțeze intrarea.

Cântărețul și compozitorul nigerian Afrobeats Asake s-a adresat fanilor din Brixton O2 Academy la câteva minute de la începutul spectacolului pentru a anunța că trebuie anulat.

https://twitter.com/DammySNM/status/1603521602678706177

Cineva care lucra cu Asake a luat mai întâi microfonul pentru a explica situația. El a spus: „3.000 de oameni au spart ușa afară și, din cauza securității, poliția ne-a cerut să închidem spectacolul. Ne cerem scuze față de dvs. Nu are nicio legătură cu noi. Nu are nicio legătură cu noi”

Șase răniți în incendiul uriaș de lângă stația Elephant and Castle. De la ce a pornit focul care a băgat în sperieți toată Londra

Busculadă la un concert la Londra – Asake a luat apoi microfonul pentru a-i liniști pe fani și a spus: „Așteptați oamenii, vă rog, așteptați o secundă pentru siguranța voastră. Ne vom întoarce.” El adaugă că oamenii pot primi rambursări pentru bilete.

O anchetă urgentă este în desfășurare de către Poliția Met . Un dispozitiv rămâne în locul locului în această dimineață (vineri, 16 decembrie), în timp ce ofițerii continuă să lucreze la fața locului, relatează MyLondon.news.

Stare de urgență în LONDRA după ce etajul unui bar s-a PRĂBUȘIT. Patru răniți grav

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

case pret uk

Prețurile caselor din Marea Britanie vor scădea în 2023, iată cât va ajunge costul mediu

bancnote false

Bancnotele cu chipul Regelui Charles al III-lea dezvăluite de Banca Angliei, când intră în circulație