in

Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului

Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului

Un bărbat care a comis o serie de infracțiuni sexuale grave împotriva femeilor, în Camden, Londra, a fost închis pe viață.

Francis Mukendi, 27 de ani, din Finsbury Road, a fost condamnat pe viață cu o pedeapsă minimă de 15 ani de închisoare, la Wood Green Crown Court vineri, 29 aprilie.

El a fost găsit vinovat, în urma unui proces de șase săptămâni, de patru capete de acuzare de viol, trei capete de acuzare de tentativă de viol, două capete de acuzare de agresiune sexuală și patru capete de acuzare pentru deținerea unei arme albe.

Mukendi a comis infracțiuni împotriva a șase femei, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani. Toate locuiau în zona Camden.

„Este un infractor extrem de periculos care le-a vizat pe aceste femei în timp ce mergeau singure acasă, în întuneric, așteptând cel mai oportun moment pentru a ataca. Femeile au rămas traumatizate de ceea ce li s-a întâmplat”, a spus superintendentul șef Andy Carter, responsabil cu poliția locală din Camden.

Mukendi a desfășurat atacurile pe o perioadă de doi ani, între 21 septembrie 2017 și 16 decembrie 2019. Și-a urmărit fiecare dintre victime noaptea târziu și când erau singure, în timp ce mergeau acasă, în zona Camden.

Atacurile aveau loc atunci când victimele ajungeau la ușile lor sau la casele scărilor. În timp ce erau distrase când le scoteau cheile, Mukendi se apropia de ele din spate, cu o armă – o dată cu un ciocan și alteori cu un cuțit. Apoi le forța să facă sex oral cu el.

Violator „din Europa de Est” căutat la Londra, poliția cere informații populației

Odată ce termina, sau era întrerupt, o lua la fugă. Toate victimele au raportat imediat atacurile poliției.

Fiecare atac a fost la câțiva pași unul de celălalt și la mică distanță de adresa de domiciliu a lui Mukendi.

În urma primului atac din 21 septembrie 2017, detectivii au demarat o anchetă, dar fără rezultat.

Au urmat alte atacuri similare, în 2018 și, din nou, în ciuda unei investigații amănunțite, niciun suspect nu a fost reținut. Succesul a venit când ofițerii au difuzat presei imaginea suspectului capturată de camerele de supraveghere, pe 21 decembrie 2020.

Văzându-și propria imagine, Mukendi s-a predat poliției a doua zi.

În laptopul lui Mukendi a fost găsită o filmare pe care o făcuse chiar el în timpul unui atac din 21 septembrie 2017.

Un cuțit zombi și un briceag, despre care se crede că au fost folosite în atacuri au fost, de asemenea, recuperate de la adresa sa. Ulterior, Mukendi a fost acuzat și arestat preventiv.


Londra, Camden: Forța femeile să îi facă sex oral sub amenințarea cuțitului…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Boris Johnson Kiev

Boris Johnson, discurs în Parlamentul de la Kiev: „Ucraina va învinge Rusia și va fi liberă”

încărcătură militară

Rusia a lansat pe orbită o încărcătură militară secretă