in

Londra: Ce reacție au avut niște români când polițistul le-a vorbit în limba lor

Mai mulți români care deranjau liniștea și ordinea publică în Londra au fost mirați când un polițist dintre cei veniți la fața locului le-a vorbit în limba lor.

Unul dintre români a filmat scena și a postat imaginile pe Tik Tok.

„Zi-le ceva că ești român de-al nostru!“, i-a cerut polițistului unul dintre cei care deranjau liniștea publică. 

Polițistul le-a răspuns tot în limba română: „Luați astea și plecați mai repede, că avem treabă“. Polițistul de origine română chiar a dat mâna și s-a îmbrățișat cu unul dintre tineri, după care le-a cerut tot în limba română să plece.

https://www.tiktok.com/@razwert/video/6919890435213200641?sender_device=pc&sender_web_id=6900870587590346245&is_from_webapp=v2&is_copy_url=0

Înregistrarea video a strâns numeroase comentarii pe Facebook:

„Nu a făcut nimic greșit. Băieții erau puțin încălziți și puși pe chef. Bravo, polițistul voluntar sau nu, sunt sigură că gașca s-a spart după acel salut“, este unul dintre comentarii.


Londra: Polițiști surprinși încălcând restricțiile pandemiei. Luau micul dejun într-o cafenea

Un alt utilizator a comentat că sunt mulți polițiști de diferite naționalități:  „Poate nu ai locuit în Upton Park, Est Ham sau Barking și nu cunoști realitatea. Aproape în toate cartierele sunt polițiști de origine română la fel cum sunt și de origine poloneză, cehă, bulgară etc. Ai greșit plătești oriunde ai fi în Marea Britanie“.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un medic român din UK îl contrazice pe Boris: „Noua tulpină din Marea Britanie crește contagiozitatea, nu severitatea bolii”

Taxe vamale uriașe la produsele UE cumpărate din Marea Britanie: „Nu mi-am imaginat că taxele vor fi atât de mari”