in

Londra, Dagenham: Tânăr român găsit mort, cu venele tăiate și mai multe lovituri pe corp. Părinții au nevoie de ajutor pentru repatriere!

Moarte învăluită în mister în cazul lui Andrei Popescu, tânărul în vârstă de doar 22 de ani, din comuna Răzvad – județul Dâmbovița, găsit mort, în propria cameră din Dagenham, estul Londrei, săptămâna trecută.

Potrivit Dâmbovița News, Andrei a fost găsit cu venele tăiate, dar și cu tăieturi pe piept și mai multe lovituri pe corp.


Poliția londoneză, alertată de o persoană care a rămas anonimă, a spart ușa casei în care locuia Andrei Popescu, găsindu-l pe acesta mort.

Conform primelor informații, moartea tânărului care plecase pentru o viață mai bună în Marea Britanie, avusese loc cu câteva zile înainte ca poliția să meargă la adresa la care locuia Andrei, însă deocamdată legistul care se ocupă de caz încă nu s-a pronunțat asupra faptului dacă a fost crimă sau sinucidere.

Tragedie la Londra. Tânăr român, găsit mort în locuința sa

Din primele informații se pare că descoperirea a fost făcută duminică, 26 mai, însă nici până în acest moment investigația nu s-a încheiat.

Părinții lui Andrei, îngenunchiați de durere, nu au bani pentru repatriere, ca să-l înmormânteze creștinește, acasă.

Familia și prietenii lui Andrei fac un apel disperat și cer ajutorul oamenilor inimoși pentru ca trupul neînsuflețit să fie repatriat.

Și primarul din Răzvad îi roagă pe localnici să ajute familia lui Andrei pentru a strânge suna necesară.

„Cu mare tristețe, am aflat astăzi aceasta veste! Un tânăr răzvădean de-al nostru, Andrei Popescu a plecat prea repede dintre noi! Acest lucru s-a intamplat in Anglia, iar pentru a fi adus acasă este nevoie de o suma considerabila de bani! Transmit sincere condoleanțe familiei, si vreau sa va rog pe toti sa le fim alături si sa-i ajutam sa strângă suma necesara!!!”, a scris primarul Emanuel Spătaru pe Facebook.

Vărul lui Andrei, Gabriel Valentin Popescu, face de asemenea un apel pe rețeaua de socializare.

VA ROG DIN SUFLET SA NE AJUTATI PENTRU REPATRIEREA VARULUI MEU ANDREI POPESCU.
DEMERSURILE DUREAZA INTRE 3 SI 4 SĂPTĂMÂNI SI COSTA INTRE 5000-7000 DE LIRE, O SUMA PE CARE FAMILIA POPESCU NU DISPUNE.
VA MULȚUMIM.

LEI: RO55RNCB0128163694420003

GBP: RO98RNCB0128163694420005

pentru GBP- SWIFT: RNCB RO BU (POPESCU GEORGIAN).

Adresa deținătorului de cont ( Recipient bank adress ): Judet Dâmbovița, Comuna Razvad , strada principala nr. 271″, a scris vărul lui Andrei pe Facebook.

De asemenea, cei care vor să ajute pot contacta Primăria Răzvad.VIDEO – Imagini șocante pe străzile Londrei. Un grup de elevi atacă oamenii de la o terasă

Economia britanică, paralizată de Brexit. Scădere economică îngrijorătoare în Regatul Unit