in

Londra. Doi români au pus la punct o escrocherie de un milion de lire sterline


Doi români au pus la punct o escrocherie de peste un milion de lire sterline, iar acum trebuie să restituie toți banii. Potrivit Poliției Metropolitane, aceștia vindeau servicii și obiecte inexistente pe e-bay.

Mihai Cristoiu și Maria Bilici au fost condamnați la șase ani și respectiv patru ani de închisoare. În același timp, cei doi trebuie să returneze banii obținuți fraudulos.

Astfel, Maria Bilici, în vârstă de 33 de ani, trebuie să își vândă casa și să plătească 80.000 de lire sterline. Mihai Cristoiu trebuie să plătească suma de 413.050 de lire sterline.

Cristoiu a fost obligat de instanță să își vândă apartamentul pe care și-l cumpărase în Londra, i s-au confiscat 63.000 de lire sterline în numerar, găsite în casă, șase ceasuri, două inele cu diamante și două lingouri de aur în valoare de 57.000 de lire sterline.

Comoara din Londra a colonelului american. O nouă escrocherie pe e-mail. O româncă a căzut în plasă

Țepe la casele de marcat. Un român a primit interdicție să mai intre în magazinele din Irlanda de Nord

De asemenea i s-au confiscat 133.000 de lire sterline din conturile bancare.

Înșelătoria celor doi a implicat sute de anunțuri false pentru bunuri și servicii inexistente, plasate pe site-uri precum eBay.

Au fost înființate mai mult de o sută de conturi bancare, unde intrau banii obținuți din fraudă. Aceste conturi au fost create utilizând cărți de identitate, pașapoarte și facturi de utilități contrafăcute, produse de o a treia persoană.

Detectivii îl caută în continuare pe Sebastian Ilie (foto), 33 de ani, pe numele căruia a fost eliberat un mandat de arestare la nivel european.Sebastian Ilie
Au deschis un bordel de lux chiar lângă stadionul lui Liverpool. Zeci de românce se prostituau acolo

Gianina Corondan: „La Londra nu-ți mai poți exersa engleza… E plin de români”