in

Londra. Elev bătut cu răngile și înjunghiat în drum spre școală


Un elev din Lewisham, sud estul Londrei, a fost dus de urgență la spital după ce a fost victima unei ambuscade într-un autobuz și înjunghiat, scrie Metro.

Potrivit unui martor, copilul a fost bătut chiar în autobuz, cu răngile, de o bandă violentă. Atacatorii l-au urmărit apoi până în incinta unui centru comercial, unde l-au înjunghiat.

Elevul a fost luat de o ambulanță, de la un centru comercial din Lewisham, sud-estul Londrei. Din fericire, rănile nu îi pun în pericol viața. „Au urcat în autobuz și au început să îl bată cu răngile”, a declarat un martor. „Apoi l-au urmărit până în fața centrului comercial și l-au înjunghiat. A avut noroc că a supraviețuit”, a continuat acesta.

Scotland Yard nu a confirmat vârsta exactă a victimei, dar a spus că rudele sale au fost informate. Nu au fost făcute arestări.

Strada unde a avut loc incidentul a fost închisă. Mai multe atacuri cu arme albe au avut loc în primele săptămâni ale anului în Londra, unele dintre ele soldându-se cu morți. Prima victimă a fost un român, Tudor Simionov, ucis cu un cuțit în timp ce asigura paza unei petreceri private din centrul orașului.
Zi decisivă pentru Brexit. Premierul Theresa May amenință că va bloca ieșirea din UE în cazul unui eșec în parlament

Brexit. Băncile avertizează: O criză ca în anii ’30. Catastrofă economică și socială