in

Londra: Eleve înjunghiate și agresate sexual în drum spre școală. Nu o să vă vină să credeți ce vârstă avea atacatorul

Un adolescent de 15 ani a fost condamnat, pe 12 aprilie, după atacuri de o violență ieșită din comun asupra unor eleve care se îndreptau către școală.

Potrivit Poliție Metropolitane, băiatul a apărut la Croydon Crown Court, unde a pledat vinovat la două capete de acuzare pentru vătămare corporală gravă.

De asemenea, el a pledat vinovat la patru capete de acuzare de agresiune sexuală, atac prin penetrare și o acuzație de agresiune comună.

El a fost arestat preventiv și își va cunoaște sentința luni, 7 iunie.

Miercuri, 4 noiembrie 2020, la ora 08: 50, poliția a fost în Moffat Road, Croydon, unde o tânără de 15 ani fusese abordată de un necunoscut și înjunghiată în picior. Victima a fost dusă la spital, fiind în pericol de a-și pierde viața.

Două zile mai târziu, la ora 08:23, pe 6 noiembrie, poliția a fost chemată la St Paul’s Road, Croydon, unde o altă fată de 15 ani fusese înjunghiată în braț.


Baie de sânge la Londra: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un atac cu cuțitul în Camden, pe Highgate Road

Victimele mergeau la școli separate și nu se cunoșteau între ele.

Infracțiunile au fost legate de alte patru incidente, din noiembrie 2019, până în octombrie 2020, în care adolescente au fost abordate în timp ce mergeau la școală și au fost agresate fizic sau sexual.

Adolescentul a fost arestat la adresa sa din Thornton Heath, la primele ore ale zilei de duminică, 8 noiembrie.

„Aceste incidente au cauzat îngrijorare comunității locale – toate victimele erau adolescente și aparent alese la întâmplare. Se îndreptau spre școală când au fost supuse unor agresiuni complet neprovocate. Sunt recunoscător tuturor pentru asistența pe care au oferit-o anchetei”, a declarat sergentul detectiv Sarah Barrett.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românul care a dat cu mașina intenționat peste un prieten susține că a avut „o rătăcire”

Alex, un copil de 3 ani, are nevoie de ajutorul nostru în lupta cu o boală cruntă