in

Londra: Femeie înjunghiată în plină stradă, în timp ce își plimba copilul în cărucior. A refuzat să predea telefonul atacatorului

O mamă a fost înjunghiată în plină stradă în timp ce își plimba copilul în cărucior pentru că nu a vrut să predea telefonul atacatorului. Incidentul s-a întâmplat vineri, 7 iunie, în Islington, nordul Londrei.

Christel Stainfield-Bruce, de 36 de ani, a scăpat cu viață după ce a fost înjunghiată în coapsă, după ce nu a vrut să dea telefonul unui adolescent.

Acesta îi ceruse unele indicații, în timp ce fiul femeii dormea în cărucior. Atacatorul a cerut apoi telefonul. Când a fost refuzat, a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie.

Christel a fost transportată de urgență la spital. „Cred că sunt încă în stare de șoc și este pentru prima dată când îmi este frică să mai ies din casă”, a spus femeia.

Vreau să îl văd prins și pedepsit, dar vreau să aibă parte și de reabilitare. Vreau să știu de ce a făcut asta”, a mai declarat ea.

Soțul ei, Quinn, a declarat că medicii le-au spus că a avut noroc că lama nu a lovit o arteră.


Atacatorul nu a furat nimic

„A fost înjunghiată în spatele coapsei stângi. A fost chemată o ambulanță și ea a fost dusă la o unitate de urgențe, unde ni sa spus de către medici că nu a fost lovită nicio arteră majoră”, a spus bărbatul.

Nu a luat nimic, nu i-a luat telefonul sau poșeta, ci doar a înjunghiat-o în spatele coapsei stângi”, a mai explicat acesta.

Poliția caută un suspect descris ca fiind între 14 și 16 ani care a fugit Tollington & Holloway.

Nu au fost făcute arestări. Suspectul este descris ca o persoană de culoare, solid, care poartă îmbrăcăminte de culoare închisă, inclusiv o jachetă și o șapcă.

Martorii sunt rugați să sune la 101 citând cazul CAD6063 / 07JUN sau pe Twitter, prin @MetCC. De asemenea, se mai pot adresa și Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

Snopite în bătaie, într-un autobuz în Londra: ”Ne-au cerut să ne sărutăm şi ei să se uite cum o facem, am refuzat”

Și-a omorât partenera în timpul actului sexual după ce i-a introdus un morcov în anus

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministrul Muncii se bazează pe întoarcerea românilor din diaspora: „Se vor angaja în România și vor plăti impozite”

Haos la bordul unui avion în aeroportul Manchester. O femeie a confundat ieșirea de urgență cu… toaleta