in

Londra: Frații Mămăligă, violatori în serie. Trimiși în pușcărie chiar pe 1 decembrie.Frații Ovidiu și Andrei (foto) Mămăligă de 30, respectiv 28 de ani, au fost trimiși după gratii pentru 12 ani fiind găsiți vinovați de violarea unei femei, în Ealing, vestul Londrei, pe 10 mai anul acesta.

Cei doi au legat-o pe femeie în propria sa casă, au violat-o, au bătut-o și au jefuit-o.

Ca o amar coincidență, cei doi au fost condamnați chiar de Ziua Națională a României, vineri, 1 decembrie.


Potrivit anchetatorilor, citați de getwestlondon.co.uk, frații Mămăligă au intrat în vorbă cu victima de 40 de ani pe 10 mai, în jurul orei 7.30, în apropierea casei acesteia.

Cei doi au plecat, dar s-a întors mai târziu și au vorbit din nou cu femeia, moment în care unul dintre frați a urmat-o în casă și i-a cerut să folosească toaleta.

Cei doi au atacat apoi victima, au legat-o cu o pereche de șireturi, după care au dezbrăcat-o și au violat-o. Frații au plecat apoi cu bani, bijuterii și telefoane mobile din casa victimei.

Detectivul inspector Tim Desai, cel care a condus ancheta, a declarat că cei doi cetățeni români reprezintă un „pericol imens pentru femei”.

„A fost un atac sexual teribil, comis de doi frați care reprezintă un pericol imens pentru femei și care trebuie să fie în spatele gratiilor”, a spus polițistul în fața Curții Coroanei din Isleworth.

După ce frații au părăsit scena, victima a apelat Poliția Metropolitană care a lansat o investigație.

La fața locului au fost găsite probe ADN, iar fețele celor doi au fost recunoscute după înregistrările unor camere de supraveghere din zonă.

Ambii au fost arestați în Wembley, pe 6 iunie, dar au negat acuzațiile aduse de poliție.

În timpul procesului s-a făcut referire la faptul că cei doi fuseseră eliberați anul trecut dintr-o închisoare din Franța, unde fuseseră condamnați tot pentru viol.

Frații Mămăligă vor fi deportați după ispășirea sentinței.

Detectivul inspector Desai a spus că este posibil să mai existe și alte victime ale celor doi monștri, care nu au raportat poliției de frică sau de rușine.

El le-a invitat pe acestea să contacteze poliția pentru sprijin și pentru a-și obține dreptatea. Dacă cineva a fost victima celor doi poate contacta poliția, la 101 sau Crimestoppers, anonim, la 0800 555 111.

A violat o fată de 14 ani. Cioban român condamnat la ani grei de închisoare în Scoția

Bestia a violat o fată de 14 ani. A amenințat-o că îi taie gâtul cu un ciob de sticlă

Viol în grup la Newcastle. Trei români arestați

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Program de Sărbători la Ambasada și Consulatul României din Londra

Șofer român, traficant de albanezi. Ce metodă găsise pentru a-i trece clandestin în Marea Britanie