in

Londra: Infractorul fugar Puiu Popoviciu vinde 2,4 hectare de teren în București către London Partners

Dezvoltatorul britanic London Partners a preluat de la offshore-ul cipriot Bladon Enterprises Limiteds, deținut de Puiu Popoviciu, un teren de 2,4 hectare și va dezvolta fazele 3 și 4 ale proiectului Belvedere Residence de pe strada Fabrica de Glucoză, scrie economica.net.

Puiu Popoviciu a fugit la Londra după ce a fost condamnat definitiv anul trecut la 7 ani de închisoare în dosarul terenurilor Fermei Băneasa. De asemenea, London Partners a mai achiziționat un teren de 2,8 hectare pe bulevardul Expoziției.

London Partners a mai dezvoltat, în România, proiectul rezidențial Soho Unirii de 236 apartamente, în care a investit 28 de milioane de euro și e vândut în proporție de 70%.

Belvedere Residences e primul mare proiect în care London Partners se implică și va include, în total, 1.500 de apartamente dintre care în primele două faze, dezvoltate de Puiu Popoviciu, sunt incluse 650 de apartamente, vândute în totalitate, în vreme ce fazele a treia și a patra vor avea 966 de unități.

„Tranzacția pentru fazele trei și patru ale Belvedere Residences e un asset deal, am cumpărat terenul de peste 24.000 mp. Fazele unu și doi sunt prima gata și a doua se va termina în aceasta vară. Acest proiect era în linie cu valorile noastre și poziționat corect. În plus, fazele pe care le vom dezvolta includ și 4.500 mp de spații comerciale. Proiectul continuă dezvoltarea zonei care încă e slab ofertantă rezidențial. E o oportunitate. Are valoare și un design optim. Întregul proiect e vândut în proporție de 45%”, a declarat Richard McLaughlin-Duane, CEO-ul companiei.

Marea Britanie. O instanță a decis extrădarea în România a miliardarului fugar Puiu Popoviciu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Boris Johnson readuce în guvern miniștrii pro-Brexit dați afară de Theresa May

Ministrul Diasporei dezvăluie câți români sunt OFICIAL în afara granițelor și de ce au emigrat. „Cifra este foarte mare”