in

Londra, lăsată pradă incendiilor. Pompierii renunță la slujbe. Care este motivul

Londra, lăsată pradă incendiilor. Pompierii renunță la slujbe. Care este motivul

O nouă problemă lovește capitala britanică, Londra, și așa afectată de crizele de la nivel național: pompierii renunță la slujbe.

Zeci de mașini de pompieri au fost inutilizabile weekendul trecut, din cauza lipsei de personal, scrie My London.

Pompierii au avertizat cu privire la un potențial „exod în masă”, din cauza modificărilor controversate ale pensiilor din noul an.

Sute de pompieri din Londra vor fi mutați, probabil, la o nouă schemă „inferioară”, în primăvara anului viitor, ceea ce va duce la plecarea unora dintre ei înaintea schimbărilor.

Noua schemă de pensii va cere pompierilor să rămână în serviciu până la 60 de ani, comparativ cu vârsta de pensionare anterioară, de 55 de ani.

Vin albanezii! Șoferi din Albania, gata să rezolve criza britanică. „Muncim și gratis”

Un pompier a sugerat că toți cei peste 50 de ani cu peste 25 de ani de serviciu ar putea alege să „reducă pierderile și să plece”.

„Dacă ai 50 de ani și ești în schema din 1992 ai putea spune „Nu vreau să mai stau 10 ani”. Nu mulți oameni sunt disperați să rămână”, a spus sursa. „Mă astept să plece mai mulți oameni”, au adăugat ei.

Aproape un sfert din mașinile de pompieri din Londra nu au putut funcționa în weekendul de Halloween, din cauza lipsei pompierilor instruiți.

În tura de noapte din octombrie, 35 de mașini au fost inutilizabile din cauza lipsei de pompieri instruiți, mai mult de 21% din cele aproximativ 160 de mașini de pompieri ale Brigăzii din Londra.

Un purtător de cuvânt al Brigăzii de Pompieri din Londra a confirmat că 35 de mașini de pompieri nu au putut fi folosite în noaptea de 31 octombrie.

LFB nu a negat lipsa de personal, dar a spus că serviciul încă se raportează la incendii în decurs de șase minute.

O sursă a Partidului Laburist din Londra a declarat pentru MyLondon că, chiar dacă doar unul sau doi pompieri pleacă din fiecare stație – cu acele posturi vacante neocupate – acest lucru ar putea avea un impact major asupra serviciului.


…Londra, lăsată pradă incendiilor. Pompierii renunță la slujbe. Care este motivul…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Breaking News! Românii din Londra vor fi afectați. O line importantă de metrou se închide

Breaking News! Românii din Londra vor fi afectați. O linie importantă de metrou se închide

Specialist britanic: Pacienți vaccinați mor de COVID din cauza scăderii imunității

Specialist britanic: Pacienți vaccinați mor de COVID din cauza scăderii imunității