in

Londra: Moarte misterioasă la un hotel din Greenwich. O femeie a fost înjunghiată, iar un bărbat a căzut în gol

O femeie a fost înjunghiată în timp ce se află într-un hotel Holiday Inn din Londra, iar la scurt timp un bărbat, despre care se presupune că o cunoștea, a căzut în gol în interiorul aceleiași clădiri.

Autoritățile au fost anunțate, după ce s-a raportat că o femeie a fost înjunghiată, transmite The Mirror.

Femeia a primit îngrijiri medicale, însă a fost declarată moartă de paramedici. La scurt timp, un bărbat, despre care se crede că se cunoștea cu victima, a căzut în gol în interiorul clădirii și se află în stare gravă.

În urma incidentului, autoritățile au demarat o anchetă.

Weekend de coșmar la Londra: Doi români înjunghiați în Hackney. Agresorul este tot român

Un localnic a spus că a văzut ambulanțe, trei mașini de poliție și un elicopter, precum și o mașină de pompieri la fața locului, în apropiere de O2 Arena din Greenwich.

Directorul general al hotelului a declarat că bărbatul și femeia implicate în incident s-au înregistrat sâmbătă, 4 iulie, în prima zi a ridicării restricțiilor pentru unitățile hoteliere.

„Încă nu știm ce s-a întâmplat exact”, a adăugat el. „Nu mi s-a permis să intru în hotel (de către poliție) când am ajuns. „Etajul al cincilea și cel de-al doilea etaj sunt sigilate în acest moment”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane a declarat: „Poliția a fost chemată la Holiday Inn din Bugsby’s Way SE10, la ora 10: 02, duminică, 5 iulie, în urma unui raport privind o femeie înjunghiată.”

Româncă de 28 de ani, și-a înjunghiat iubitul după o ceartă, arestată la San Giovanni Valdarno
Coronavirus șoc: Marea Britanie se va confruntă cu PATRU valuri mortale de Covid-19, avertizează un medic primar de la NHS

Anglia: Tâlhărește un pensionar de 87 de ani, în High Wycombe, apoi încearcă să fugă în România. „Aveam datorii la traficanții de heroină”