in

Londra: O mamă își caută disperată fata dispărută din luna august


Denisa Valentina Olteanu, o româncă de 21 de ani, este dispărută de aproape trei luni. Ultima dată a fost văzută în 14 august, scrie observator.tv

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie.  

Anul acesta, pe 8 august, Denisa trebuia să se întoarcă în Italia, pentru vacanța de vară, dar familia sa nu mai știe nimic de ea din 7 august, atunci când a vorbit cu mama ei la telefon.

Ultima mărturie legată de tânăra româncă aparține unei fete care ar fi văzut-o pe Denisa pe 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autoritățile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu.

Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apar ca nefiind citite, scrie cuneodice.it

Mama Denisei este disperată și se teme de ce este mai rău. A cerut ajutorul și în emisiunea ‘Chi l’ha Visto’, pe Rai Tre, în speranța că cineva o vede pe fată și poate da informații care să ducă la găsirea ei.

Semnalmentele Denisei Valentina Olteau:

Are 1,60 m înălțime, aproximativ 50 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui, anunță Poliția Română într-un comunicat.

Ca semne distinctive, tânăra are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

Toți cei care o recunosc sau știu unde se află Denisa Valentina Olteanu, sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).

Potrivit polițiștilor români, fata este căsătorită cu un cetățean albanez.

O tânără româncă din Londra este dispărută de trei săptămâni. Mama ei este disperată
VIDEO – Votul prin corespondență poate fi fraudat. Un român din diaspora a demonstrat acest lucru

Campanie electorală dură în Marea Britanie: Boris Johnson îl compară pe Jeremy Corbyn cu Stalin