in

Londra, orașul crimei: Trei adolescenți înjunghiați în 55 de minute. Încă o crimă în Canning Town

Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți în urma unor atacuri cu armă albă ce au avut loc în estul Londrei.

Luni (26 aprilie) după-amiaza, trei adolescenți au fost înjunghiați, unul mortal, în trei atacuri separate ce au avut loc în decurs de numai 55 de minute, în estul Londrei.

Poliția a intervenit în Canning Town, la ora 14:45, la doar câteva străzi de locul unde a fost ucis vineri un băiat care purta uniformă școlară.

Victima de 18 ani a murit la fața locului, în ciuda eforturilor depuse de paramedici. O anchetă de crimă este în curs de desfășurare în urma atacului. Înjunghierea a avut loc la aproximativ o milă de Barking Road, unde Fares Maatou, în vârstă de 15 ani, a fost ucis săptămâna trecută.

La scurt timp, la ora 15.25, poliția a ajuns la locul unui al doilea atac, în Poplar, Tower Hamlets, unde un tânăr de 17 ani fusese înjunghiat. Adolescentul a fost dus la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Weekend de groază în Londra: Cinci înjunghiați. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața, atac cu toporul în Harrow


Poliția cere oricui are informații să sune la 101 sau să trimită mesaj pe Twitter, la @MetCC și să citeze CAD4466 / 26 apr.

După doar 15 minute, poliția a fost chemată la încă o înjunghiere, pe Quarles Park Road, în Redbridge, unde un tânăr de 18 ani fusese înjunghiat în picior. În niciunul dintre cazuri nu au fost făcute încă arestări.

Dacă aveți informații puteți contactat anonim organizația caritabilă independentă Crimestoppers, la 0800 555 111.
Procuror în procesul ‘Ndrangheta: „Mafia italiană a spălat miliarde de euro în Marea Britanie”

Irlanda de Nord. Amenințări șocante la adresa unei românce: „Îți pun benzină și îți dau foc. Vreau un loc fără străini”