in

Londra, orașul crimelor: 11 oameni uciși prin înjunghiere doar în ultimele două săptămâni

Un bărbat a devenit cea de-a 11 persoană ucisă în Londra, doar în ultimele 17 zile, anunță Poliția Metropolitană, citată de Daily Mail.

Crima a avut loc ieri, 21 iulie, în jurul orei 18.00, în zona Ealing, din Londra.

Un suspect în vârstă de 36 de ani a fost arestat și a rămas în custodie la o secție de poliție din Londra.

Poliția a lansat vineri, 17 iulie, două investigații separate pentru omor, după ce doi bărbați de 30 de ani au fost înjunghiați mortal.

Ofițerii au fost chemați joi, 16 iulie, la un restaurant McDonald’s din Kilburn, unde un bărbat fusese înjunghiat, la ora 22.24.

Victima a fost dusă la un spital din centrul capitalei, dar a fost pronunțat decesul său, la scurt timp.


La doar câteva ore un alt bărbat de 30 de ani a fost înjunghiat, în Enfield, și dus la Spitalul North Middlesex, unde a murit.

Trei oameni uciși prin înjunghiere într-un parc din Reading. Criminalul a fost arestat în urma intervenției armate a trupelor antiterorism

Potrivit statisticilor publicate Oficiul Național de Statistică săptămâna trecută, crimele cu cuțitul din Anglia și Țara Galilor au crescut cu șase la sută, la un nou nivel record. De asemenea, cifra totală a omuciderilor din cele două țări a crescut zece la sută, în ultimul an.

Patru bărbați au fost arestați în legătură cu atacul din Enfield, fiind acuzați de crimă.

Cifrele ONS arată că infracțiunile înregistrate de poliție în care a fost folosită o armă albă au crescut la 46.265, până în luna martie.

Cea mai mare rată este în Londra, cu 179 de infracțiuni la 100.000 de oameni, comparativ cu media din Angliei și Țării Galilor, de 82 de infracțiuni, la 100.000 de locuitori.

De la începutul anului, numai în Londra au avut loc 68 de crime cu arme albe, scrie Daily Mail, care publică și un tabel cu numele suspecților și locurile unde au avut loc asasinatele.

Austria, româncă înjunghiată și stropită cu benzină, luase de la agresor 50.000 de euro

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gorjean căutat în Marea Britanie pentru spălare de bani se ascundea pe litoral. Prins în Costinești

Nivelul de trai din Marea Britanie, la cea mai scăzută cotă, de la criza petrolului din 1970