in

Londra: Polițiști arestați după ce au partajat „fotografii de la locul crimei”


Doi ofițeri ai Poliției Metropolitane au fost arestați după ce au partajat fotografii „necorespunzătoare” făcute la locul unei duble omucideri.

Nicole Smallman, 27 de ani și Bibaa Henry, 46 de ani, au fost găsite moare prin înjunghiere în Fryent Country Park, Slough Lane, în Wembley, nord-vestul Londrei.

Detectivii cred că cele două surori au fost ucise de un străin, la primele ore ale zilei de 6 iunie, după ce s-au întâlnit cu prietenii în seara precedentă pentru a sărbători ziua de naștere a doamnei Henry.

S-a stabilit cauza morții în cazul celor două surori găsite în parcul din Wembley: Înjunghiate de mai multe ori

Scotland Yard a anunțat că „fotografii neoficiale și necorespunzătoare” au fost făcute la locul crimei, scrie Metro.

Doi ofițeri au fost arestați luni de către Oficiul Independent pentru Conduită de Poliție (IOPC) sub suspiciunea de conduită necorespunzătoare în funcția publică și suspendați din serviciu.

Șeful poliției londoneze a spus că imaginile ar fi fost „date către număr mic de alți oameni”, adăugând că instituția cercetează cum „acei membri ai publicului ar fi putut primi acele imagini”.

„Salut și susțin din toată inima acțiunile întreprinse de către Poliția Metropolitană și decizia de a sesiza acest incident către IOPC pentru investigații independente”, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan.

Bestia din Linz, un român a violat o fetiță de 2 ani și 8 luni. Condamnat în Austria, refuză să fie tranferat în România
Românul care a scandalizat Marea Britanie

Românul care a scandalizat Marea Britanie îşi caută dragostea la trei săptămâni după moartea partenerului: «Am doar 27 de ani şi toată viaţa în faţă. Sper să găsesc pe cineva drăguţ»

Posibil atentat terorist în Glasgow. Trei morți prin înjunghiere, atacatorul a fost împușcat de polițiști