in

Londra: Românul dispărut din Canning Town a fost găsit mort

Ofițerii care căutau un român care fusese raportat dispărut din casa sa din Newham au găsit cadavrul unui bărbat.

Marius Aionesi, în vârstă de 34 de ani, care locuia în zona Silvertown / Canning Town, a fost văzut ultima dată sâmbătă, 27 martie, în jurul orei 18:00. El a fost raportat dispărut ziua următoare.

O anchetă a fost în desfășurare în încercarea de a-l găsi pe Marius, iar în după-amiaza zilei de marți, 13 aprilie, scafandrii care căutau în zona docurilor regale, aproape de locul unde a fost văzut ultima dată, au descoperit un cadavru.

În timp ce identificarea formală încă nu are loc, detectivii spun că trupul este al românului dispărut. Familia sa a fost informată și este susținută de ofițeri specialiști, transmite Poliția Metropolitană.

Român dispărut de peste o săptămână din Canning Town

Sergentul detectiv David Doig a spus: „În mod clar, acesta nu este rezultatul pe care ni l-am fi dorit vreunul dintre noi. Gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii lui Marius. Aș dori să mulțumesc tuturor celor din comunitatea locală care au împărtășit apelul nostru pentru informații, sprijinul lor fiind foarte apreciat.”


Nu există dovezi, în acest stadiu, ale uciderii lui Marius. Moartea sa este tratată ca nesuspicioasă, dar inexplicabilă.

O examinare post-mortem va avea loc în curând.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Boris Johnson: Va fi o creștere a numărului de cazuri de COVID, dar nu renunțăm la deblocarea restricțiilor

Șase români, spaima magazinelor din nordul Angliei și Scoția. Peste 160.000 de lire sterline pagubă