in ,

Londra: Șofer de Uber, mort din cauza coronavirusului după ce a fost evacuat din casă de proprietar

Un șofer de Uber a murit din cauza coronavirusului, după ce a ascuns că este bolnav de teamă să nu fie evacuat pentru a doua oară.

Rajesh Jayaseelan, în vârstă de 45 de ani, și-a lăsat soția, pe Mary, și cei doi fii, în vârstă de patru și șase ani, în India, și a venit în Londra pentru a-i putea susține financiar.

Potrivit Metro, bărbatul a murit la spitalul Northwick Park din Harrow, pe 11 aprilie, după ce fusese evacuat și a stat înfometat zile întregi.

Rajesh, care locuia în Harrow, a început să aibă simptomele Covid-19 la scurt timp după ce a luat un pasager de pe aeroportul Heathrow, a spus prietenul său, lucrătorul NHS Sunil Kumar.

După ce starea sa s-a deteriorat, omul a fost internat la spital cu deshidratare și testat pozitiv pentru coronavirus, dar i s-a spus să se autoizoleze acasă. Când s-a întors acasă, proprietarul l-a evacuat, spunând că nu poate intra, deoarece îi era frică să nu se infecteze la rândul lui.

După ce a locuit în mașina sa timp de câteva nopți, înfometat, a împrumutat bani pentru a plăti un alt apartament, dar a evitat orice contact cu proprietarul său și alți chiriași, de teamă să nu fie dat afară din nou.

Soția lui Nicu Enciu, șoferul român de autobuz din Londra ucis de coronavirus: „Un tată extraordinar, făcea orice pentru fetițele lui”

Încă suferind de simptome severe de coronavirus, a decis, în cele din urmă, să se ducă la spital. A fost diagnosticat cu pneumonie și a murit la scurt timp după ce a ajuns acolo.

Prietenul său a spus: „Am vorbit cu asistenta din secție și ea a spus că este foarte, foarte bolnav și că șansele de supraviețuire sunt foarte mici. Am reușit să organizez apeluri video către familia sa, soția, mama și copiii și am putut să îl văd și eu în videoconferință. Câteva ore mai târziu, spitalul m-a sunat pentru a-mi spune că a murit.”

„Acum, când Rajesh a dispărut, viața noastră a devenit foarte dificilă. Nu știm ce vom face fără el”, a declarat pentru BBC soția șoferului, Mary.

Sunil a înființat o strângere de fonduri online pentru familia lui Rajesh și vrea să știe dacă poate îl poate acționa în justiție pe primul proprietar al prietenului său.

Jamie Heywood, directorul regional regional pentru Europa de Nord și de Est, al Uber, a declarat: „Suntem profund întristați de această veste. Inimile noastre sunt alături de cei dragi ai lui Rajesh și de toți cei care suferă în această perioadă fără precedent. ” Compania a anunțat că va ajuta familia șoferului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Anglia, a plecat în România să-și vadă tatăl pe moarte, dar a ajuns în carantină. „Ni s-a spus: «sunaţi-l pe preşedinte!»”

Inevitabilul s-a produs. Marea Britanie, pe locul al doilea în Europa în ceea ce privește decesele legate de COVID-19